Κασσελάκης : Εβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ

1f38dd78c68947dd8ddde57cae400da1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης ,να μην ακολουθεί την ορολογία της συνηθισμένης πολιτικής γλώσσας  αλλά οι πράξεις του δείχνουν οτι η πολιτική μπορεί να έχει και ανθρώπινο πρόσωπο

”Κάποιοι ” λοιπόν άφησαν οικονομικές  τρύπες  για το 2023 στο ΣΥΡΙΖΑ ,με αποτέλεσμα  ο μισθός και το δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους στα κομματικά media  να μην υπάρχει στα ταμεία ! 

Αλλοίμονο οι δημοσιογράφοι πάντα στην απ΄έξω…Αμα είναι και ιδεολόγοι το σάντουιτς ρεφενέ…

Ο Πρόεδρος του ΣΑΥΡΙΖΑ λοιπόν τι έκανε ; Εβαλε βαθειά το χέρι στην τσέπη και είπε : ”Είναι αδιανόητο εμείς να παλεύουμε για τα δικαιώματα των εργαζομένων και οι δημοσιογράφοι  και γενικά οι  εργαζόμενοι  που δουλεύουν στην ”Αυγή” και στο ”Κόκκινο”να μείνουν χωρίς μισθό και δώρο.!

Σύμφωνα,λοιπόν , με πληροφορίες, εταιρεία των συμφερόντων Κασσελάκη έδωσε δάνειο σε εταιρεία του ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας που υπήρχε για τους εργαζομένους τόσο στην Κουμουνδούρου, όσο και στα κομματικά μέσα ενημέρωσης.

Το  ”δάνειο”   Κασσελάκη, έγινε υπό αυτή τη μορφή  , καθώς απαγορεύονται οι δωρεές άνω των 20.000 ευρώ – και βεβαίως, οι ανάγκες στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μεγαλύτερες από το συγκεκριμένο ποσό.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.