Ραντεβού στην Αθήνα …Τσίπρα – Κλίντον

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο πρώην Πλανηταρχης Μπίλ Κλίντον τηλεφώνησε στην Ρώμη, στον Ελληνα Πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα για να του ευχηθεί καλή πορεϊα στον ιδιο και  στην Χώρα μας.  Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστηκε τον Μπιλ Κλίντον και οι δύο τους αναφέρθηκαν στη συνάντηση που θα έχουν το καλοκαίρι, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνει στην Ελλάδα το ίδρυμά του, Clinton Global Initiative.
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Οκτωβρίου, ο κ.Τσίπρας είχε συναντηθεί ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ως μέλος του Clinton Global Initiative, ανέλαβε την πρωτοβουλία της πραγματοποίησης του συνεδρίου CGI Mediterranean στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, αυτό θα γίνει τον Ιούνιο και θα είναι το πρώτο που πραγματοποιείται στην Ευρώπη.
Στόχος του συνεδρίου είναι να «συνδέσει ηγέτες από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από πολλές χώρες του κόσμου που θα συζητήσουν για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και για κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν όλους τους πολίτες της Ευρώπης».
Στο συγκεκριμένο συνέδριο πρωτοστατεί, εκτός από τον πρώην πλανητάρχη, η σύζυγός του πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον αλλά και η κόρη τους Τσέλσι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.