Η Μαίρη Μαράντη στο «1002 Νύχτες» για τέσσερα βράδια

Facebook
Twitter
LinkedIn
Η μεγάλη επιτυχία των τελευταίων της εμφανίσεων με την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου είχε σαν αποτέλεσμα, η Μαίρη Μαράντη να συνεχίσει τις παραστάσεις της και τα Σάββατα του Φεβρουαρίου (7 – 14 – 21 – 28) στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής «1002 Νύχτες», χαρίζοντάς μας βραδιές κεφιού και ποιοτικής διασκέδασης.
Μετά απο 18 χρόνια απουσίας  η Μαίρη Μαράντη, μια από τις πιο αυθεντικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, η τραγουδίστρια  του «Βιετνάμ»  επιστρέφει.. Μόνο τυχαία άλλωστε δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η επιλογή της από τον Παντελή Βούλγαρη στην κορυφαία και θρυλική πια σκηνή της ταινίας «Όλα είναι δρόμος», τη δεκαετία του ‘90, όπου εκείνη τραγουδάει το «Θα πάρω φόρα» και ο Γιώργος Αρμένης δίνει εντολή να ισοπεδώσουν το επαρχιακό σκυλάδικο «Βιετνάμ».
Η Μαίρη Μαράντη  άρχισε τις επιτυχίες στο τραγούδι  ως ντουέτο με τον Γιάννη Καραμπεσίνη, ενώ ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες με τον Άκη Πάνου και τον Τάκη Μουσαφίρη.
To πρόγραμμα του «Βιετνάμ»  επιμελήθηκε ο συνθέτης Γιώργος Αλτής.  Μια μουσική παράσταση με λαικά τραγούδια  ‘’όλων των εποχών‘’, τις μεγάλες επιτυχίες της Μαίρης Μαράντη, αλλά και τραγούδια του Γιώργου Αλτή.
Συμμετέχει φιλικά  η σπουδαία ερμηνεύτρια  Χαρά Πομώνη.
Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Αλτής- Φώτης Τσούτσιας (μπουζούκι)
Σπύρος Πανταζής  ( κιθάρα)
Θάνος  Βρεττός  (κρουστά- μπαγλαμά)
Έναρξη: 23:00
«1002 Νύχτες»
Καραισκάκη  10  Ψυρρή (απο Ερμού 104)
τηλ 210 3317293-4
http://www.1002nyxtes.gr


{youtube}cimUkpJk8bc{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.