Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΣΔΑΚΗΣ…. Live στου Στράτου!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια μουσική διαδρομή, μυστικά αποκαλυπτική από τους γεμάτους λυρισμό, αμφισβήτηση και εκρηκτικότητα τόπους του σύγχρονου τραγουδιού, ως την μαγεία, τον ερωτισμό και την ανατρεπτικότατα του ρεμπέτικου θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι βρεθούν στο Μουσικό Καφενείο Του Στράτου, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.  

Στο εν λόγω πρόγραμμα, με οδηγό τα σημεία αναφοράς της προσωπικής του δισκογραφικής διαδρομής, ακροβατεί μεταξύ έντεχνου, ροκ, και ρεμπέτικου ρεπερτορίου και μας ξεδιπλώνει όλες τις μουσικές του πτυχές.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στην νέα δισκογραφική του δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ‘’Μετρονόμος’’, με τίτλο «ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ» σε μουσική του νεοεμφανιζόμενου συνθέτη Δαμιανού Πάντα.

Γνωστές και οι αξιόλογες μουσικές του συμπράξεις με τη Μαρία Φαραντούρη, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τη Σωτηρία Λεονάρδου τη Σαββίνα Γιαννάτου, και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Με την αφηγηματική μα πάνω από όλα παραστατική φωνή και παρουσία του στη σκηνή, δίνει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ύφος στα τραγούδια που ερμηνεύει, κερδίζοντας απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό.

 

Μαζί του επί σκηνής ο συνθέτης και κιθαριστής Πάνος Μαλαχιάς, με 2 προσωπικά cd στο ενεργητικό του, με συνεργασίες στον ευρύτερο έντεχνο χώρο αλλά και με δισκογραφικές και μη, συναντήσεις με τον Βασίλη Γισδάκη αλλα και με άλλους αξιόλογους δημιουργούς και ερμηνευτές.


Στην κιθάρα και το μπουζούκι είναι Αλέξανδρος Καραμπίλας.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΣΔΑΚΗΣ –ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΚΙΘΑΡΑ (κλασική @ακουστική)

ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΑΧΙΑΣ – ΚΙΘΑΡΑ (ακουστική)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΛΑΣ – ΚΙΘΑΡΑ, ΜΠΟΥΖΟΎΚΙ.

 

Είσοδος με ποτό 10 €

https://www.facebook.com/events/1534179293522281/?ref_newsfeed_story_type=regular

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.