Η Γωγώ Ατζολετάκη παρουσίασε το βιβλίο της “12 και 5 Αμαρτωλές Ιστορίες”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Νίκου Φιλιόπουλου

12 και 5 Αμαρτωλές ιστορίες είναι το βιβλίο της ηθοποιού και συγγραφέως, Γωγώς Αντζολετάκη, που παρουσιάστηκε την Δευτέρα 30 Μαρτίου, στην δημοτική βιβλιοθήκη της Αγίας Παρασκευής, παρουσία του δημάρχου Αγίας Παρασκευής κυρίου Γιάννη Σταθόπουλου, του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής κυρίου Βασίλη Γιαννακόπουλου και πλήθος κόσμου.  

 

Την παρουσίαση έκανε η φιλόλογος κυρία Ελένη Παπαχριστοπούλου.  Αποσπάσματα  διάβασαν ο Γιάννης Σταματίου, η Λαμπρινή Λίβα και η ίδια η συγγραφέας Γωγώ Ατζολετάκη όπου έδωσαν μια ζωντανή  εικόνα  των 17 διαφορετικών ιστοριών του βιβλίου.

Η συγγραφέας του βιβλίου, με αυτά που διηγείται στο βιβλίο της θέλει να  κάνει  τον αναγνώστη να  συνειδητοποιήσει  τα τραγικά και ακατανόητα γεγονότα της καθημερινότητας μας. Εμείς, βυθισμένοι μέσα στο εγώ μας, αρνούμαστε να αποδεχθούμε ότι μερικά από αυτά συμβαίνουν δίπλα μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η Μαρία Ρεμπούτσικα με τις μελωδίες του βιολιού της, κράτησε συντροφιά στον πολύ κόσμο που τίμησε την παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Ατζολετάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.