Ενοχλημένος ο Ν. Φίλης από το άρθρο Πανούση

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, είχε τονίζει: «Ο κ. Πανούσης απ’ ό,τι γνωρίζουμε όλοι, είναι υπουργός και μάλιστα αρμόδιος να αρμόσει μία πολιτική για την ασφάλεια των πολιτών. Αν νομίζει ότι υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα, τα οποία ο ίδιος διαπιστώνει και περιγράφει, ο ρόλος του είναι να εφαρμόσει μία πολιτική προστασίας των πολιτών. Δεν νομίζω ότι κανείς υπάρχει ως υπουργός με το να αρθρογραφεί και να στηλιτεύει ή να καταδικάζει φαινόμενα. Ο κ. υπουργός δεν είναι σχολιαστής. Να ξέρουμε τους ρόλους».

Ο κ. Φίλης πρόσθεσε: «Τα όσα περιγράφει ο κ. Πανούσης δεν νομίζω ότι αφορούν την κυβερνώσα παράταξη. Δεν είμαστε Αριστερά του τίποτα, ούτε λέει ότι αφορούν την κυβερνώσα παράταξη. Μιλάει με γενικό τρόπο. Δεν θέλω να κάνει ιδεολογικό διάλογο τώρα. Επαναλαμβάνω είναι υπουργός και οφείλει να εφαρμόζει τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης».

Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, χαρακτήρισε τις σχέσεις του με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση,  «Καθόλα άριστες»

Ειδικότερα, ο κ. Βούτσης σημείωσε: «Η σχέση και η συνεργασία μου τόσο με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όσο και με την ηγεσία της ΕΛΑΣ, υπήρξαν και παραμένουν καθόλα άριστες». Σε ερώτηση, δε, για το άρθρο του κ. Πανούση, ο υπουργός δεν θέλησε να σχολιάσει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.