Ο Άδωνις απήγγειλε ποίημα στη Ζωή, μέσα στη Βουλή

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτη στη Βουλή, με αφορμή την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας – όπου συζητούνταν το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας – επειδή ήταν παρόντες μόνο 57 βουλευτές.

Η απόφαση της Προέδρου της Βουλής προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαγγέλλει ποίημα στην κ. Κωνσταντοπούλου.

«Σε καρτερούσα και είπα νάτη, μα ήταν η αυγούλα στις κορυφές και η αμυγδαλιά στο μονοπάτι, ίδιες και οι τρεις σαν αδερφές»

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκη κατηγόρησε την Πρόεδρο για «μπούλινγκ» (σχολικός εκφοβισμός) σε βάρος των βουλευτών. Τόνισε επίσης ότι η κ. Κωνσταντοπούλου καθυστερεί συστηματικά την έναρξη των συνεδριάσεων και στη συνέχεια προσβάλει τους βουλευτές.

Όταν ξεκίνησε η συνεδρίαση, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος συμφώνησε με το αίτημα του βουλευτή ΧΑ Γιάννη Λαγού ότι έπρεπε να δοθεί άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ να παρευρίσκονται στη συνεδρίαση σημαντικών νομοσχεδίων.

Τη συνεδρίαση παρακολουθούν από τα θεωρία συγγενείς των θυμάτων τρομοκρατίας, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα συγκέντρωση έξω από το κοινοβούλιο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.