Η Πόπη Αστεριάδη τραγουδάει Μάνο Χατζιδάκι

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Πόπη Αστεριάδη, η σημαντικότερη εκπρόσωπος και φωνή του νέου κύματος -με αψεγάδιαστο ηχόχρωμα και ανεπανάληπτες ερμηνείες- θα ταξιδέψει τους ακροατές της μαγικής παράστασης από το «Χάρτινο το φεγγαράκι» του Μάνου Χατζιδάκι και την «Οδό ονείρων» στις χρυσές στιγμές του Ελληνικού τραγουδιού. 

Το Σάββατο 2 Μαΐου 2015, στις 9.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Μέσα από ένα δίωρο πρόγραμμα το κοινό του Θεάτρου θα απολαύσει ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι, στον ανεπανάληπτο Μίκη Θεοδωράκη, στα τραγούδια του Νέου Κύματος, των Μπουάτ και του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Πρόκειται για μια μοναδική και σπάνια παράσταση αφιερωμένη στις μεγαλύτερες επιτυχίες  της κορυφαίας ερμηνεύτριας του νέου κύματος, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι 15 χρόνων και από τότε υπηρετεί πιστά την ποιότητα του ελληνικού τραγουδιού στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, με δεκάδες διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ και συμμετοχές.

Η Πόπη Αστεριάδη συνεργάστηκε με τους Μάνο Χατζιδάκι, Γιάννη Σπανό, Μίμη Πλέσσα, Νίκο Γκάτσο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Νίκο Μαμαγκάκη, Λίνο Κόκκοτο, Σταύρο Κουγιουμτζή, Νότη Μαυρουδή και με πολλούς ακόμα κορυφαίους συνθέτες και ποιητές, που σφράγισαν τη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Πρόκειται για μια  παράσταση κοινωνικού χαρακτήρα αφού διοργανώνεται για να υποστηρίξει τα παιδιά με αναπηρία του αθλητικού συλλόγου ΚΟΤΙΝΟΣ.

Η  υπογραφή του δημοσιογράφου Γιάννη Αρμουτίδη στην οργάνωση και παρουσίαση της παράστασης, υποστηρίζει το αποτέλεσμα ενός προγράμματος υψηλής πολιτιστικής αξίας, προσεγμένης ποιότητας και καλλιτεχνικής αισθητικής.

Αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της φετινής  περιόδου.

Η παράσταση τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Π.Ε Έβρου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.