Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο βιβλίο, με τίτλο «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου» (εκδόσεις Μίνωας) ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσηςMε έντονο ενδιαφέρον υποδέχθηκε την Τετάρτη το αναγνωστικό κοινό το νέο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου» (εκδόσεις Μίνωας).

Το βιβλίο, καταπιάνεται με μυθιστορηματικό και εκλαϊκευμένο τρόπο με την κατάθλιψη και την αντιμετώπισή της, ένα ζήτημα όχι μόνο ψυχικής υγείας, αλλά κοινωνικό και επίκαιρο όσο ποτέ.

Στο βιβλίο, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Το βιβλίο πραγματεύεται τη συγκλονιστική ιστορία της Ρίτας, μιας επιτυχημένης γυναίκας που φαινομενικά έχει τα πάντα, στην πραγματικότητα όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους, και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη. Για το βιβλίο μίλησαν, μαζί με τον Σταμάτη Μαλέλη, ο στιχουργός, σύμβουλος προγράμματος και διευθυντής της σχολής δημοσιογραφίας, New Media Studies, Κυριάκος Ντούμος, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μένη Μαλλιώρη και ο γενικός διευθυντής της New Media Studies, Φώτης Βασιλείου.

Πηγή: http://www.skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.