Ψηφίζω «Ακροβάτες της τύχης»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα βιβλία που είναι γραμμένα για παιδιά, κρύβουν πολλά άλλα βαθύτερα  νοήματα , με  πιο δυνατά συναισθήματα , πιο καλά μπορείς να τα διαβάσεις και να διεισδύσουν μέσα σου.

Για να ασχοληθείς με το παιδικό βιβλίο, δεν χρειάζεται να έχεις παιδιά.  Η αγάπη για το βιβλίο σε παραπέμπει να έχεις  μια σφαιρική γνώμη για το  τι κυκλοφορεί στην αγορά της παιδικής Λογοτεχνίας γιατί  η παιδεία ενός παιδιού αρχίζει  από την ώρα που παίρνει στα χέρια του το πιο μικρό  βιβλίο.

Με αφορμή λοιπόν τα βραβεία Public, Εφέτος κυκλοφόρησε από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ, το βιβλίο της Κέλλυς Σταμουλάκη «Ακροβάτες της τύχης». Το βιβλίο περιέχει cd σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και έχει επιλεγεί στα δέκα καλύτερα βιβλία παιδικής Ελληνικής Λογοτεχνίας και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πρωτιά.

Ξεχώρισα αυτό το βιβλίο και θέλω να προκριθεί στο φετινό διαγωνισμό   γιατί,  η συγγραφέας βάζει τα παιδιά στον δικό μας πραγματικό κόσμο.  Ούτε φαντασιώσεις, ούτε εξωπραγματικές καταστάσεις που δημιουργούν παραισθήσεις.  Προβάλει όλα τα προβλήματα του δικού μας γήινου κόσμου.  Βάζει το παιδί να σκεφτεί, να νιώσει, να ευαισθητοποιηθεί.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι το βιβλίο της Κέλλυς Σταμουλάκη «Ακροβάτες της τύχης», έγινε η αγαπημένη παράσταση μικρών και μεγάλων για την φετινή χρονιά. Ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.    Τα φαντασμαγορικά σκηνικά, κοστούμια και οπτικά εφέ, οι εναέριες χορογραφίες, η ζωντανή μουσική επί σκηνής, που διασκέδασαν με αστείρευτο χιούμορ και σκηνές δράσεις τους μικρούς θεατρόφιλους και τους συνοδούς τους!

Πώς ψηφίζω:

http://www.publicbookawards.gr/

1 Πατάμε «Επιλέξτε το» στους «Ακροβάτες της τύχης» και γίνεται πορτοκαλί

2. Κατεβαίνουμε κάτω στο τέλος της σελίδας και πατάμε «Καταχώρηση»

3. Ανοίγει ένα παραθυράκι που γράφει ευχαριστούμε και επιλέγουμε «Ολοκλήρωση» 4.Στη συνέχεια ανοίγει ένα παράθυρο στο οποίο πρέπει να καταχωρήσουμε το e- mail μας και κλικάρουμε ότι αποδεχόμαστε τους όρους και πατάμε «Υποβολή».

5. Μπαίνουμε στο e-mail μας (ελέγξτε μήπως πάει στα spam) και πατάμε «Ολοκλήρωση» για να καταχωρηθεί η ψήφος

 

ΛΑ.ΚΥ

{youtube}AG_h6HUYHRc{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.