Εβδομάδα «Λιλιπούπολης» από το Δεύτερο Πρόγραμμα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Τελευταία εβδομάδα για τη θρυλική «Λιλιπούπολη» από τις συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΤ.
Από Δευτέρα 10 έως Παρασκευή 14 Αυγούστου, η εκπομπή θα μεταδίδεται στις 10:00 το πρωί.

Αναλυτικά τα επεισόδια για την εβδομάδα 10-14 Αυγούστου 2015:
Δευτέρα 10/8/2015: «Ο Χαρχούδας babysitter». Η Πιπινέζα έχει αφήσει τον Παπαγάλο της με τον δήμαρχο Χαρχούδα για να περάσει τη νύχτα, γιατί εκείνη θα λείψει σε νυχτερινή κρουαζιέρα. Ο Παπαγάλος, όμως, έχει άλλα σχέδια στο νου του και, σε συνεργασία με τον Μπιξ-Μπιξ, ετοιμάζουν νέο καψόνι στον Χαρχούδα.
Τρίτη 11/8/2015: «Γάμος 2». Η Πιπινέζα κάνει όνειρα γάμου με τον δήμαρχο Χαρχούδα. Ο Παπαγάλος της έχει αντιρρήσεις. Εκείνη, απτόητη, ξεκινάει για το Δημαρχείο με σκοπό να τον κερδίσει, ακολουθώντας μεθόδους που έχει ακούσει από τους ήρωες των παραμυθιών. Θα τα καταφέρει;
Τετάρτη 12/8/2015: «Το ραδιοφωνικό παιχνίδι». Ο Μπιξ-Μπιξ, η Μπομπίλα και ο Παπαγάλος σκέφτονται τι άλλο θα σκαρώσουν στον δήμαρχο Χαρχούδα. Αποφασίζουν, λοιπόν, να διοργανώσουν στον ραδιοσταθμό της Λιλιπούπολης ένα ραδιοφωνικό παιχνίδι γνώσεων με τον τίτλο «Μήπως σας κόβει;» και περιμένουν τον Χαρχούδα να έρθει να λάβει μέρος.
Πέμπτη 13/8/2015: «Ο ραδιοφωνικός διαγωνισμός». Ύστερα από παρότρυνση του δήμαρχου Χαρχούδα, στον ραδιοσταθμό της Λιλιπούπολης διοργανώνεται ραδιοφωνικός διαγωνισμός ταλέντων με τον τίτλο «Γράπωσε την ευκαιρία», με τον ίδιο φυσικά πρώτο υποψήφιο στο τραγούδι και το θέατρο. Παρουσιαστής του διαγωνισμού είναι ο Δυστροπόπιγγας και την κριτική επιτροπή αποτελούν ο Μπιξ-Μπιξ και ο Παπαγάλος.
Παρασκευή 14/8/2015: «Πειρατικός» (τελευταίο επεισόδιο). Ο Δυστροπόπιγγας φτιάχνει τον πειρατικό σταθμό «Ραδιοκουρσάρο», παρεμβαίνει στην εκπομπή του Μπρίνη και αφιερώνει τραγούδια της Λιλιπούπολης στους κατοίκους της.
Την επιμέλεια της σειράς έχει ο Σιδερής Πρίντεζης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.