Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετά το καλοκαίρι από το θέατρο Δάσους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετάει το φετινό καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία στην Θεσσαλονίκη, στο ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ τη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.  

Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο, και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live του.

Δεν ακολούθησε ποτέ κανόνες, δεν βολεύτηκε ποτέ σε ευκολίες, δεν είχε πεπατημένες. Κάθε φορά αιφνιδιάζει το κοινό του γιατί όταν ανεβαίνει στη σκηνή, δεν έχει πρόγραμμα, απλώς ακολουθεί το ένστικτο και τη καρδιά του. Ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα του τον έχουν ξεχωρίσει ως έναν μοναδικό τραγουδοποιό που ξέρει να εκπλήσσει, ακόμα και στα «κλασικά» πλέον κομμάτια του.

Ο Σωκράτης  ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ΄ όλης της ύλης, για να στηθεί ένα γλέντι ¨όπως παλιά¨ και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του.

Μαζί του οι:

Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι

Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα

Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο

Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα

Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι

Κλέων Αντωνίου/ κιθάρα

 

Τιμή εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό / ανέργων  &  12 € γενική είσοδος

Ώρα έναρξης: 21.00

 

 

Σημεία Προπώλησης:

Kεντρικό Εκδοτήριο Βασιλικού Θεάτρου (πλατεία Λευκού Πύργου) 2315.200200

 

viva.gr

puplic

Παπασωτηρίου

Ιανός

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.