Η ταινία «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός» επιστρέφει ανανεωμένη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά τις επιτυχίες Ι LOVE KARDITSA, ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ο Στράτος Μαρκίδης, επιστρέφει διασκευάζοντας την παλιά ελληνική ταινία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» που πρωταγωνιστούσαν ο Βασίλης Αυλωνίτης, η Γεωργία Βασιλειάδου και ο Νίκος Ρίζος. Στην ανανεωμένη αυτή ταινία που επεμβαίνει σεναριακά η Διονυσία Τσιτιρίδου, θα πρωταγωνιστούν η Χρύσα Ρώπα, ο Κώστας Ευριπιώτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.. συμμετέχουν επίσης   Ε.ΜΠΕΝΟΒΙΑ, Π.ΠΛΑΚΑ, Σ.ΠΟΥΛΗΣ, Κ.ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, Ε. ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, Π. ΜΙΛΙΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, Β. ΚΑΒΟΥΡΑ.

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ :

Σ.ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ, Δ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Π.ΞΕΚΟΥΚΗΣ, Π. ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Κ.ΣΟΜΜΕΡ

Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Περίληψη :

Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ  ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει  κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει  την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα.

Αγαπημένοι ήρωες που εκσυγχρονίστηκαν και έγιναν πρόσωπα της σημερινής πραγματικότητας σε μια αστεία και δροσερή κωμωδία.

Μέρος των γυρισμάτων της Ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Δ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΟΝΤΑΖ Κ.ΦΙΛΙΟΥΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ Ν. ΤΣΙΦΟΡΟΥ – Π. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΕΝΑΡΙΟ Δ.ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ

ΗΧΟΣ Β.ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΗΝΙΚΑ Λ.ΚΑΛΔΑΡΑ  ΜΙΞΑΖ Κ.ΒΑΡΥΠΟΜΠΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Κ.ΦΥΣΕΚΗΣ – Α.ΘΑΝΟΥ   ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ν.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.