Ποιες παραστάσεις θα δούμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ξεκινάει το φετινό χειμωνιάτικο ταξίδι του στον κόσμο της μουσικής και του θεάματος, με όλες τις τουρμπίνες αναμμένες. Αξιοποιούνται όλες οι σκηνές του φιλοξενώντας πολλαπλά θεάματα που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Παραστάσεις για παιδιά, κούκλες, μάγοι, illusionists και πρωτόγνωρα 3d animation mapping θα μας παρασύρουν για λίγο στον γοητευτικό κόσμο της φαντασίας, της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού.
Οκτώβριος 2015

Κεντρική Σκηνή
GROOVE ATTACK BIG BAND ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 & 23/10
CINE PARADISO PROJECT
Special Guest ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 & 17/10
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 30 & 31/10
UP STAGE
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ  «ΕΣΠΕΡΑΝΤΟ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 /10
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 & 17/10
APALAENTE ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, JOANNA DRIGO,
ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ,
ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗ «ΠΡΕΦΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    9, 16, 23 & 30/10
–//–
Νοέμβριος 2015

Κεντρική Σκηνή
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 6, 7, 13, 14,
20, 21, 27 & 28 /11
UP STAGE
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 5 /11
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΗΣ – ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Και φίλοι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6, 13, 20, 27 /11
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ
«ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΩΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 7, 14, 21, 28 /11
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΙΩΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 19, 26 //11
Δεκέμβριος 2015

Κεντρική Σκηνή
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ – ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 5,12, 19 /12
UP STAGE
ΓΙΑΝΝΗΣ .ΚΟΥΤΡΑΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ .ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ
«ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΩΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ 5, 12 /12
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ – ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19,  26 /12
…//…
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
«Στο Φωτεινό Δωμάτιο»
Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ανοίγει τη θεατρική σεζόν 2015-2016 ανανεώνοντας την οπτική, το ύφος και την αισθητική του θεάτρου για παιδιά. Μας προσκαλεί «Στο Φωτεινό Δωμάτιο» για να ζήσουμε μια πρωτότυπη και συναρπαστική θεατρική εμπειρία, σε κείμενο – σκηνοθεσία της Ντίνας Σταματοπούλου και μουσική του Κωστή Μαραβέγια!
Πώς θα ήταν ένας κόσμος μακριά από το «άγρυπνο βλέμμα» των μεγάλων; Πώς θα ήταν τα πράγματα χωρίς κανόνες… κι επιτέλους πόσο δύσκολο είναι να τακτοποιήσεις το δωμάτιό σου!  Όταν η πόρτα του παιδικού δωματίου κλείσει, ζωντανεύει η φαντασία κι όλα μπορούν να συμβούν!  Το παιδικό δωμάτιο, αντικατοπτρίζοντας το παιδικό μυαλό, μετατρέπεται σε ένα προσωπικό κι απέραντο μυθικό βασίλειο, ένα τοπίο ποτισμένο με φαντασία κι επιθυμία για πειράματα, νέες εμπειρίες κι ανακαλύψεις κόσμων φανταστικών σε μια παράσταση για τη συναισθηματική νοημοσύνη μικρών και μεγάλων.…
Οκτώβριος 2015 – Απρίλιος 2016

«Κούκλες με ζωή…»
Οι «Κούκλες με ζωή…» για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια πρωτότυπη, χοροθεατρική παράσταση βασισμένη στην τεχνική του 3d animation mapping! Η  υποκριτική, ο χορός και η ”μαγική” κίνηση της κούκλας και των ηθοποιών συνταιριάζονται  περίτεχνα με την πιο εξελιγμένη μορφή τεχνολογίας!
Οι ”Κούκλες…” είναι μια κλασική ιστορία αγάπης, μια ιστορία που θα μπορούσε να έχει ακούσει ο καθένας μας όταν ήταν παιδί, που γεννιέται και εξελίσσεται σ’ ένα υπερσύγχρονο τρισδιάστατο σκηνικό με μοναδικά γραφικά που εναλλάσσονται, και ”ταξιδεύουν” μικρούς και μεγάλους…
Οκτώβριος – Νοέμβριος 2015  για περιορισμένες παραστάσεις

«Μαρίκα»
Η σύντομη και πολυτάραχη ζωή της Μαρίκας Νίνου, βγαλμένη από τις σελίδες του ημερολογίου της ψυχής της, παρουσιάζεται από τη Nocebo Art Company που αποτελείται από τον Alex de Paris και τον Valtasar, δύο καλλιτέχνες με τεράστια εμπειρία, σε μια παράσταση που παντρεύει τη μαγεία με το θέατρο, το χορό, τα ακροβατικά και πληθώρα άλλων μορφών τέχνης!  Η μικρασιατική καταστροφή, ο εμφύλιος, η δόξα και ο θάνατος όπως τα έζησε ένα παιδί, μια κοπέλα, μια γυναίκα… που τα 9 μόνο χρόνια παρουσίας της στο ελληνικό πεντάγραμμο ήταν αρκετά ώστε να αφήσουν εποχή και να μας μείνει αξέχαστη για πάντα.

Νοέμβριος 2015 για περιορισμένες παραστάσεις

«Magicland» από τον μάγο Σανκάρα
Οι λάτρεις της μαγείας και των ψευδαισθήσεων θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον κορυφαίο του είδους Σανκάρα ο οποίος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην ολοκαίνουργια παράσταση του με τίτλο «Magicland».
Ο Σανκάρα και η ομάδα του, αυτή την φορά θα παρουσιάσουν νέα και άκρως εντυπωσιακά μαγικά,  μικρής και μεγάλης κλίμακας, που δεν έχουν παρουσιασθεί ούτε τηλεοπτικά!
Δεκέμβριος 2015 & Ιανουάριος 2016 για περιορισμένες παραστάσεις
«Το Ταξίδι της ζωής…»
«Το Ταξίδι της ζωής…» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αντώνη Πασβάντη είναι μια φαντασμαγορική παράσταση που δημιουργήθηκε από κορυφαίους ακροβάτες και performers της χώρας. Ένα πρωτότυπο μουσικοθεατρικό έργο που αναμειγνύει τον λόγο, το τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία του τσίρκο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας!
Φεβρουάριος – Μάρτιος 2016 για περιορισμένες παραστάσεις

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.