Απεργούν αύριο Παρασκευή οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η δυσχερής οικονομική κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τα τελευταία πέντε χρόνια δεν κατάφερε μέχρι τώρα να εμποδίσει τη λειτουργία του.

Παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, όλες οι παραγωγές, οι συναυλίες και οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

 

Με τους εργαζόμενους  πάντα στη θέση τους, έτοιμους να προσφέρουν στο κοινό υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ωστόσο, στο διάστημα αυτό των πέντε ετών, παρά τις ενέργειες και τις επίμονες προειδοποιήσεις των εργαζομένων  προς  τη Διοίκηση και τις εκάστοτε κυβερνήσεις, το οικονομικό πρόβλημα του Οργανισμού γιγαντώθηκε.

Τους τελευταίους πέντε μήνες, και όχι για πρώτη φορά, η καταβολή των μισθών έχει καταστεί αδύνατη. Όλοι εμείς που εργαζόμαστε εδώ, δίνοντας το παρών καθημερινά, έχουμε πλέον φτάσει σε οριακά επίπεδα διαβίωσης.

Έχοντας εξαντλήσει κάθε άλλο μέσο, το Σωματείο Εργαζομένων του ΜΜΑ, σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, σε βαρύ κλίμα, αποφάσισε στάσεις εργασίας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 και ώρες από 12.00-15.00 και από 17.00-20.00, προκειμένου να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Η  ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ  ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ.

Το Δ.Σ.


Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γιώργος Κυριακόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΟΜΜΑ

210 7282872

Τάκης Καρατουλιώτης, Γενικός Γραμματέας ΣΕΟΜΜΑ

210 7282525

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.