ΟΛΟγυρα, ΟΛΟτελα, ΟΛΟιδιοι στο Θέατρο Ανεσις

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μπορεί το γέλιο να νικήσει το φόβο; Μπορεί το πολύ γέλιο για να συντρίψει το bullying; Θα καταφέρει ένα παιδί ν’ αλλάξει τον κόσμο και να τους κάνει όλους ευτυχισμένους;

«Το γέλιο κάνει bullying στο bullying», στην ξεκαρδιστική, ανατρεπτική, αλλά και εκπαιδευτική, οικογενειακή κωμωδία«ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι», που ανεβαίνει από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Άνεσις.

Ένας στρουμπουλός και αφελής μπόμπιρας που δέχεται συνεχώς bullying, βρίσκει ανάμεσα στα δώρα του, τη μέρα των γενεθλίων του, ένα μαγικό αντικείμενο με το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιθυμία του. Με τη βοήθεια των Οδηγιών Χρήσης που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία εύχεται «να γινόμασταν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι», πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα υπάρχει πια κανένας λόγος για διαχωρισμούς, διαφωνίες και διχασμό. Όμως, το μόνο που καταφέρνει είναι σε ΟΛΟ  τον πλανήτη οι άνθρωποι να γίνουν Oλότελα Oλόιδιοι και μια σειρά από ευτράπελα να αρχίσουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο ήρωάς μας μαθαίνει ότι τα προβλήματα που οφείλονται στην ποικιλομορφία, δεν λύνονται με την εξάλειψη της διαφορετικότητας, αλλά με το σεβασμό σ’ αυτήν…

To «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» είναι μια παράσταση–έμπνευση για τα διαχρονικά θέματα της σχολικής βίας και του ρατσισμού, που διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως κάθε είδους εκφοβισμός, μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα μέσα!

 

Η παράσταση διατίθεται και στα σχολεία 1οβάθμιας και 2οβάθμιας εκπαίδευσης, στο θέατρο Άνεσις ή σε χώρο του σχολείου, με ειδικές τιμές για τους μαθητές.

Ταυτότητα παράστασης

 

Ηλικία παρακολούθησης:    +4

 

Παίζουν:

Μιχάλης Αλικάκος, Θεόδωρος Κανδηλιώτης,

Σταυρούλα Ντέμκα, Ολυμπία Σκορδίλη.

 

Μουσική:                                Γιώργος Αναστασόπουλος

Σκηνικά:                                   Γιούλα Ζωιοπούλου

Κοστούμια:                              Twin Picks

Χορογραφίες:                          Αντιγόνη Χρόνη

Make Up:                                Χαρά Αλατζά – Freddy Makeup Stage

Φώτα:                                      Μπάμπης Αρώνης

Σκηνοθεσία:                            Θεόδωρος Κανδηλιώτης

 

Promo video:                           Θάνος Κερμίτσης

Φωτογραφία:                          Διονύσης Λευτάκης

Γραφιστική επιμέλεια:            Κωνσταντίνος Καρτσακλής – K Design House

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.