“Τα λαϊκά τροπάρια” του Παντελή Θαλασσινού σε στίχους Δημήτρη Λέντζου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο στιχουργός Δημήτρης Λέντζος και οι εκδόσεις Μετρονόμος σας προτείνουν να ακούσετε το τραγούδι “Τα λαϊκά τροπάρια” από το διπλό cd “Ο γύρος του θριάμβου” σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου και μουσική και ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού.

 

Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε και στο youtube στην εκτέλεση του cd αλλά και από live κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του cd τον περασμένο Ιούνιο.

Λίγα λόγια για το cd και τον δημιουργό του

Σε μία εποχή που στην ελληνική μουσική λείπουν οι προτάσεις και οι ολοκληρωμένες δουλειές δημιουργών, ο στιχουργός Δημήτρης Λέντζος κυκλοφορεί ένα διπλό cd με τίτλο “Ο γύρος του θριάμβου”, με πολλές συμμετοχές συνθετών και τραγουδιστών.

Ο Δημήτρης Λέντζος, γνωστός από τις συνεργασίες του με σημαντικούς τραγουδιστές (Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Παντελής Θαλασσινός κ.ά.) και συνθέτες (Χρήστος Λεοντής, Μιχάλης Τερζής, Νεοκλής Νεοφυτίδης) συγκεντρώνει μελοποιημένους στίχους του που είχαν ακουστεί σε θεατρικές παραστάσεις και σε παρουσιάσεις βιβλίων του και μας προτείνει ένα διπλό άλμπουμ με συνθέσεις των Μανώλη Ανδρουλιδάκη, Θανάση Γκαϊφύλλια, Στάθη Γκότση, Παντελή Θαλασσινού, Πάνου Μπούσαλη, Μιχάλη Νικολούδη, Νεοκλή Νεοφυτίδη, Αντώνη Παπαγγελή,  Μίλτου Πασχαλίδη, Φίλιππου Πλακιά,  Νίκου Πλατύραχου, Γιώργου Σχοινά, Μιχάλη Τερζή  και Χρήστου Λεοντή.

{youtube}7fBH-ok0Ad0{/youtube}

Τραγουδούν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Παντελής Θαλασσινός, Βίκυ Καρατζόγλου, Ζαχαρίας Καρούνης, Βασίλης Λέκκας, Πάνος Μπούσαλης, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλακιάς, Ηρώ Σαΐα, Ελένη Τσαγκαράκη, Ιωάννα Φόρτη και Μπέττυ Χαρλαύτη.


Κυκλοφορεί από τον Μετρονόμο

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.