Διαγράφηκαν ο Ν.Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ) και ο Στ.Παναγούλης (ΣΥΡΙΖΑ)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Στάθης Παναγούλη διαγράφηκαν από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα μετά τη στάση που κράτησαν στη ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, που θα ξεκλειδώσουν την εκταμίευση των 2+10 δισ. ευρώ. Ο κ. Νικολόπουλος ψήφισε «όχι», ενώ ο Στ.Παναγούλης επέλεξε να δείξει τη δυσφορία του απέχοντας από τη ψηφοφορία.

Ο Στάθης Παναγούλης σε ανακοίνωσή του που μοιράστηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες από συνεργάτη του, ενώ η διαδικασία της ψηφοφορίας βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη, εξηγεί τους λόγους για τη στάση που κράτησε.

«Υπακούοντας στη θύελλα αντιδράσεων των πολιτών, αρνούμαι να οδηγήσω στο δρόμο βιοπαλαιστές δανειολήπτες, αφήνοντάς τους στο έλεος των τραπεζών, που θησαύρισαν στα χρόνια της διαπλοκής» αναφέρει ο κ. Παναγούλης.

Σε ό,τι αφορά δε τη θετική ψήφο του σε προηγούμενα δύσκολα νομοσχέδια, προσθέτει ότι «μέχρι τώρα έκανα πολύ υπομονή, ψηφίζοντας με μοναδικό στόχο να αποτραπεί η έξοδος της χώρας από το ευρώ. Έκανα πέτρα την καρδιά μου ψηφίζοντας…».

Από την πλευρά του ο Νίκος Νικολόπουλος, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με δηλώσεις τους σε Μέσα Ενημέρωσης κατέστησε από το πρωί σαφή την πρόθεσή του να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.

Από το πρωί οπότε εκδηλώθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις στο κυβερνητικό μέτωπο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.