Τι θα δούμε στο Joy αυτό το Σαββατοκύριακο!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ένα διασκεδαστικό, απολαυστικό  και ανατρεπτικό Joy έρχεται στις οθόνες μας αυτό το Σαββατοκύριακο στις 14:00!

Το Σάββατο, η Δούκισσα συναντά την Ντέπυ Γκολεμά σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!
Η δημοσιογραφία, ο Ολυμπιακός, οι απώλειες που τη σημάδεψαν και το παιδί που δεν έκανε: «Γύρω στα 50 μου είπα τι κρίμα που δεν έχω παιδί και σκέφτηκα να υιοθετήσω».  Τι απαντά η τηλεκριτικός για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν με εκτιμά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σιγά τα αυγά! Κάτι καλό θα έχω κάνει για να μην με εκτιμά»……
Για ποιόν πασίγνωστο παρουσιαστή δηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι πιανίστας και για ποιον υδραυλικός; Ποια παρουσιάστρια χαρακτηρίζει «μέγαιρα» και για ποια λέει ότι θα μπορούσε να έχει γραφείο συνοικεσίων; Η Δούκισσα κουρεύει τον Σάββα Πούμπουρα και τον ρωτά  για το πρώτο του φιλί και την σχέση του με τις γυναίκες.


Τη Κυριακή ο Νίκος Μαστοράκης σε μια αφοπλιστική συνέντευξη στη Δούκισσα Νομικού μιλά για πρόσωπα της τηλεόρασης «Ο Κωστόπουλος δεν με κάλεσε στην βραδινή εκπομπή του. Αυτούς που βγάζεις στην τηλεόραση, σπανίως σε καλούν στην εκπομπή τους. Φοβούνται την αντιπαράθεση του original με την κόπια. Η Μενεγάκη είναι παρελθόν… και είναι και παρόν αλλά όχι αξιόλογο κριτικής και συζήτησης».
Αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής του ζωής: «Όταν με ρωτάνε γιατί στο Hollywood δεν δοκίμασες μια σνίφα κοκαΐνης απαντώ πως δεν το έκανα από ηθική στάση ζωής, ούτε από φόβο ποινικό. Όπου υπήρξα ευάλωτος κόλλησα. Αν έβγαινε ότι ήμουν γκέι πιθανώς θα είχα 3-4 δουλειές την επόμενη εβδομάδα».

Η Δούκισσα συναντά την Αθηνά Μαξίμου και συζητούν για το πώς είναι να συνεργάζεται με τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη στη σκηνή αλλά και το μυστικό του πετυχημένου γάμου τους!

Joy is entertaining! Δυναμικό και λαμπερό δίνει νόημα στα Σαββατοκύριακά μας!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.