Νεκρός ο Παναγιώτης Μαυρίκος…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

O γνωστός εκδότης της Ακρόπολης Παναγιώτης Μαυρίκος   το όνομα του οποίου απασχόλησε πρόσφατα την δικαιοσύνη,φέρεται να ειναι ο άνδρας που ανεσύρθη νεκρός απο την Poorshe Cayenne που έπιασε ξαφνικά φωτιά στην Αττική οδό… Το αυτοκίνητο,  ανήκε στην σύζυγό του .To τραγικό γεγονός συνέβη στις 14.50 οταν το αυτοκίνητο απο άγνωστη αιτία πηρε φωτιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall.
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε συλληφθεί και είχε είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική αλλά δυστυχώς ο Παναγιώτης Μαυρίκος ανασύρθηκε νεκρός από το καμμένο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο ανήκε στην γυναίκα του γνωστού εκδότη και όπως δήλωσε στους αστυνομικούς τις τελευταίες ημέρες το χρησιμοποιούσε εκείνος για τις μετακινήσεις του.
Το συμβάν έγινε στις 14.50 ανάμεσα στις εξόδους Ηράκλειο και Μεταμόρφωση στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τις κάμερες της Αττικής Οδού αλλά και αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας όταν για άγνωστη αιτία πήρε φωτιά. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγεί από αυτό το κόλλησε στο τοιχίο και δυστυχώς εγκλωβίστηκε αφού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα! Παρότι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να σπέυσουν σε βοήθεια ήταν αργά. Η φωτιά είχε επεκταθεί, ο οδηγός πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και τους καπνούς και δυστυχώς κάηκε ζωντανός.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.