Η Μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου στο θέατρο Πέτρας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Πάριος θα δώσει,  για πρώτη φορά στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα του τραγούδια.

Μια γιορτή, χωρίς όρια και πρόγραμμα ακρίβειας, μια βραδιά αφιερωμένη σε διαχρονικές μελωδίες, ξεκινώντας από τις ερωτικές μπαλάντες «Θα με θυμηθείς», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Έρχονται στιγμές», «Έλα μου χαμογέλα μου», το νέο του τραγούδι από το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και συνεχίζοντας με τα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, Τσιτσάνης, Θεοδωράκης, Σπανός, Σπανουδάκης, Χατζηνάσιος στα σπουδαία λαϊκά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής και βέβαια στο δικό του αφιέρωμα στα νησιώτικα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.

Μαζί του  δεκαμελής ορχήστρα με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο και δύο νεώτεροι τραγουδιστές, η  Ντίνα Χρονά και ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε παρέα, να απολαύσουμε την μοναδική του ερμηνεία, να συγκινηθούμε αλλά και να αφεθούμε στην ενέργεια και το πάθος του για το αιώνιο ελληνικό τραγούδι μας.



H προπώληση ξεκίνησε.

Τιμές εισιτηρίων :

13 ευρώ έως 31 Αυγούστου

15 ευρώ από 1 Σεπτεμβρίου

Σημεία προπώλησης :


ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κ. Βάρναλη 76 -78

132 31 Πετρούπολη

τηλ. 213 20 24 400 (πρωινές ώρες)


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

25ης Μαρτίου 168

132 31 Πετρούπολη

τηλ. 210 50 12 391 (απογευματινές ώρες)


ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

Στο ταμείο του θεάτρου κατά την ημερομηνία της συναυλίας

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.