Τι είναι σημαντικό για τους δανειολήπτες…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γιατί είναι σημαντικό;
Κανένα δάνειο των Ελλήνων δεν πρέπει να φτάσει στα FUNDS αν δεν δοθεί η προτεραιότητα στους δανειολήπτες να εξαγοράσουν τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους!!!Του Μιχάλη Παναγιώτου. Είναι αδιανόητο και τουλάχιστον δυσώδες, να αρνείται η κυβέρνηση της χώρας να φέρει προς ψήφιση τον νόμο στη βουλή, κάτι που έκανε για τον δικό της λαό σε περίοδο μνημονίων η κυβέρνηση της Κύπρου!

Ο λαός μας αδυνατεί να αποπληρώσει τα δάνεια του και δεν φταίει αυτός. Φταίνε οι κυβερνήσεις και τα σκάνδαλα που οδήγησαν λαό και κράτος στην καταστροφή. Φταίνε οι πολιτικοί με τις επιλογές τους και τις πράξεις τους!

Ωστόσο, τώρα η πατρίδα μας χάνεται και προ της τελικής μας καταστροφής, ας θυμηθούμε όλοι αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.

Ας σκεφτούμε μόνο την πατρίδα και ας θυμόμαστε τουλάχιστον σ’ αυτή τη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, ότι η κυρίαρχη δύναμη κάθε κράτους είναι οι πολίτες του και όταν οι πολίτες διεκδικούν και αποφασίζουν, οι κυβερνήσεις ακολουθούν ή πέφτουν!

Γι’ αυτό, ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας να σώσουμε τη χώρα και τους ανήμπορους να αντιδράσουν συμπατριώτες μας. Μας πήραν τις τράπεζες και μαζί με αυτές παίρνουν και τα κόκκινα δάνεια αντί πινακίου φακής, με σκανδαλώδεις όσο και δυσώδεις συνοπτικές διαδικασίες.

Εκατομμύρια πολίτες και επαγγελματίες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα funds και τις τράπεζες και με μαζικές κατασχέσεις όλων των περιουσιακών τους στοιχείων!

Η χώρα μετατρέπεται σε Φέουδο των δανειστών, με τους πολίτες της παρίες και άστεγους, γκαρσόνια και κηπουρούς, εργάτες στα ίδια τους τα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους.
Αυτό θέλουμε; Αν όχι, ας ενεργοποιηθούμε όλοι σε Εθνικό επίπεδο εντός και εκτός της χώρας, να μη χαθεί ψήφος! Ας δώσουμε την τελική μάχη!

Δώστε μας τη δύναμη να δείξουμε στη κυβέρνηση και στους δανειστές ότι θα διεκδικήσουμε την Ελευθερία μας, τα σπίτια μας, τις επιχειρήσεις μας, την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την χαμένη μας Αξιοπρέπεια!

Όταν ολοκληρώσουμε τον στόχο μας και συγκεντρώσουμε τις υπογραφές σας, θα τις παραδώσουμε στη κυβέρνηση και στα λοιπά κόμματα της βουλής (εκτός Χ.Α.), όπως και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας μας, της Ευρώπης και των Η.Π.Α.!

Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους τους Έλληνες απ’ άκρη σ’ άκρη της γης!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.