«Οσα δεν ξέρεις» η νέα κυπριακή σειρά με πρωταγωνιστή το Γιάννη Βούρο – Φωτογραφίες

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνα Κυριακού

“Όσα δεν ξέρεις” είναι η νέα Κυπριακή  σειρά του ΡΙΚ που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα από το ΡΙΚsat, από τέλη Σεπτεμβρίου.

 

Μια σειρά που δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού θα πρωταγωνιστούν σε αυτήν και Κύπριοι και Ελλαδίτες ηθοποιοί. Σύμπραξη η οποία θα κρατήσει  πολλά χρόνια

Στους πρωταγωνιστικούς  ρόλους θα δούμε  τους Γιάννη Βούρο, Κατερίνα Διδασκάλου, Ανδρέα Βουγιούκα, Νίκο Πουρσανίδης, Γιάννη Καρατζογιάννη, Δημήτρη Ξύστρα, Γιάννα Λευκάτη, Πίτσα Αντωνιάδου, Αντώνης Ραμπαούνης κ.α.


Το Σενάριο είναι των Μαρία Χαραλάμπους και  Γρηγόρης Γεωργίου, ενώ η σκηνοθεσία των Αθηνά Ξενίδου και  Αλέξανδρου  Λεονταρίτης


Τα γυρισματα πραγματοποιούνται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στα χωριά Άρσος, Κολόσσι και Λεμεσό.


Υπόθεση:

Μια δυνατή φιλία και ένα επτασφράγιστο μυστικό από το παρελθόν έρχεται να ανατρέψει τις ζωές δύο οικογενειών, των οποίων η μοίρα ένωσε κάποτε με πολλή αγάπη.  Άνθρωποι διχάζονται, αμφισβητούν, δοκιμάζονται με ένα μόνο σκοπό…την αλήθεια.

Μυστικά, τύψεις, αγωνία, απογοητεύσεις, μίσος, εκδίκηση, αντιμέτωπα με την αγάπη, το πάθος και τη φιλία…  Έντονα συναισθήματα που πλημμυρίζουν το μυαλό και τις ψυχές των χαρακτήρων.

Ποιος πραγματικά μπορεί να αντέξει μια αλήθεια που τρομάζει…; Ποια είναι η λύτρωση της ψυχής; Η σιωπή ή η αποκάλυψη?

ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…είναι η αλήθεια και ποτέ δεν μένει κρυφή…


Το aVecnews.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς:


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.