Ουτε να αρωστήσεις δεν μπορείς…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η περιπέτεια της υγείας της  Χίλαρι Κλίντον ,κάνει τον Τράμπ να ονειρεύεται την νίκη των Ρεπουμπλικανών. Η Χίλαρι Κλίντον ομως σε τηλεφωνική της συνέντευξη δηλώνει ότι είναι «πολύ καλύτερα» και ανυπόμονη να επιστρέψει στην προεκλογική καμπάνια, δύο ημέρες μετά την εμφάνισή της σε εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου προκαλώντας όργιο φημών.Σε τηλεφωνική της συνέντευξη στο CNN η υποψήφια των δημοκρατικών δήλωσε ότι δεν είχε αποκαλύψει τη διάγνωση περί πνευμονίας καθώς «δεν θεωρούσε ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα» ενώ πρόσθεσε ότι είχε αγνοήσει τη «σοφή» συμβουλή του γιατρού της να ξεκουραστεί για πέντε ημέρες. Η επιστροφή αναμένεται να γίνει «μέσα στις επόμενες δύο ημέρες».

Η 68χρονη Κλίντον δήλωσε ότι είχε παρόμοια επεισόδια με την υγεία της, άλλες δύο φορές. «Μπορώ να θυμηθώ δύο φορές. Είναι κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Είμαι ενήμερη γι’ αυτό και μπορώ να το αντιμετωπίσω», πρόσθεσε.

Επιπλέον, μέσω Twitter, δήλωσε ανυπόμονη να επιστρέψει στον προεκλογικό της αγώνα ενώ ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.