Γιατί αντέδρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην συνέντευξη τύπου του Θεάτρου Τέχνης – Βίντεο

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Δεν ξέρω πώς θα έβλεπε ο ιδρυτής του θεάτρου Τέχνης  Κάρολος Κουν, το θεσμό, First Reviewers – Πρώτη Γνώμη, που θέλει να καθιερώσει η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου Μαριάννα Κάλμπαρη, αλλά η αντίδραση του Σταμάτη Κραουνάκη, όταν τελείωσε η παρουσίαση του προγράμματος, ήταν ακαριαία.

Το Θέατρο Τέχνης τη νέα θεατρική σεζόν 2016 – 2017,  εισάγει τον θεσμό των First Reviewers, η αλλιώς της Πρώτης Γνώμης. Άνθρωποι των γραμμάτων, της διανόησης, των τεχνών και της επιστήμης, παρακολουθούν την πρεμιέρα κάθε παράστασης και δίνουν γραπτώς το πρώτο feedback, το πρώτο ερέθισμα από το κοινό, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό ύφος. Η «Πρώτη Γνώμη» Θα δημοσιεύεται την επομένη της πρεμιέρας των παραστάσεων, ακριβώς στις 15.00 το μεσημέρι, στο site του Θεάτρου Τέχνης και θα κοινοποιείται αυτόματα στα media και τα social media, μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση.

{youtube}ZddjxEhX6Ew{/youtube}

Ο Σταμάτης Κραουνάκης που την χειμερινή περίοδο θα συμμετέχει στο μουσικό έργο “Βίκτωρ – ή τα παιδιά στην Εξουσία”, του Ροζέ Βιτράκ, θα γράψει το λιμπρέτο αλλά και τη μουσική της παράστασης,  σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, αντέδρασε με αυτό το θεσμό, λέγοντας “δεν δικαιοδοτώ κανένα νοήμονα πολίτη αυτής της χώρας, εκτός από το κοινό, να δίνει κρίση στις παραστάσεις”

Η κυρία Κάλμπαρη με τη σειρά της του απάντησε ότι και αυτοί είναι κοινό, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να της απαντάει ότι είναι κοινό προσκλήσεων και γι αυτήν την απόφαση έχει συνεχίζει να έχει αντίρρηση.

Η Μαριάννα Κάλμπαρη συνέχισε το διάλογο, λέγοντας ότι στην δική μας παράσταση τότε θα σκεφτούμε αν θα το κάνουμε… συνέχεια στο Βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.