Ο Νίκος Παππας και οι συναντήσεις του στον Καναδά και στη Νέα Υόρκη…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Στο forum «Global Progress (Παγκόσμια Πρόοδος) 2016», που πραγματοποιήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά συμμετείχε προ ημερών ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Ηταν προσκεκλημένος ομιλητής σε πάνελ με θέμα: «Δίνοντας μορφή στην Παγκοσμιοποίηση: Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί και Εθνική Ευημερία σε ένα Παγκόσμιο Πλαίσιο».

Μαζί του συζήτησαν ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Σίγκμαρ Γκάμπριελ, ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, Μπιλ Σόρτεν, ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας, Γιόνας Γκαρ Στόρ και η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εμπορίου της Σουηδίας, Αν Λίντε.

Και, σύμφωνα με το enoikonomia.gr μία ημέρα μετά, θα έκανε επίσκεψη «στο Λευκό Οίκο προκειμένου να έχει συνάντηση με ανώτατο στέλεχος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (ΝSC)». Όπως έγινε τελικά γνωστό ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, αρμόδιο για τη διεθνή οικονομία, Ουόλι Αντεγέμο. Έβγαλε και ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος.

Και όχι μόνο αυτό αλλά είδε και τον Nathan Sheets τον υφυπουργό οικομομικών, ενώ το ίδιο απόγευμα συναντήθηκε με τους ανταποκριτές στην πρεσβεία μας στην Ουάσινγκτον. Γνωστά αυτά, υπάρχουν ρεπορτάζ σε όλα τα ΜΜΕ.

Έρχονται λοιπόν τώρα διάφοροι και αφήνουν υποννοούμενα για το τι έκανε ο Νίκος Παππάς στη Νέα Υόρκη επί τριημέρου. Όπως ο Γιώργος Παπαχρήστος των ΝΕΩΝ (και του ΣΚΑΪ φυσικά, εννοείται).

πηγή:efsyn.gr συντάκτης Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.