Μαρινέλλα – Ζαχαράτος: Εξομολογήθηκαν τι θα αποκαλύψει ο καθρέφτης τους Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Facebook
Twitter
LinkedIn

γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Μια Μεγάλη φωνή συναντά παραμονή πρωτοχρονιάς, ένα μεγάλο showman. H Μαρινέλλα συναντά τον Ζαχαράτο στον Καθρέφτη του Παλλάς.

Για είκοσι μόνο παραστάσεις το Θέατρο Παλλάς  ετοιμάζεται για να υποδεχθεί στη σκηνή του, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σόου  του 2016.

Στον Φουαγιέ του Θεάτρου, λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, όλοι οι συντελεστές και ηθοποιοί  της παράστασης,  μοιράστηκαν μαζί μας, τα όσα θα συμβούν από 31 Δεκεμβρίου στη ιστορική αυτή σκηνή.

«Ετοιμάζουμε πολύ καιρό αυτή την  παράσταση», προλόγισε ο Σταμάτης Φασουλής, «Είναι ένα μουσικό – γιορτινό υπερθέαμα, που ετοιμάζουμε για την παραμονή της πρωτοχρονιάς και για 19 ακόμα παραστάσεις.  Θα είναι στη σκηνή γύρω στα 50 – 60 πρόσωπα που τα 40 τα έχει αναλάβει ο Τάκης Ζαχαράτος. Θα είναι ένα πάμπλουτο υπερθέαμα σαν τις παλιές χολιγουντιανές ταινίες.. θα περάσουν όλοι οι πρωταγωνιστές του κόσμου και όλο το ελληνικό τραγούδι. Φανταστείτε τη χάρη που θα έχει ένα χειμωνιάτικο αναψυκτήριο. Χωρίς να είναι λαϊκίστικο.  Θα έχει την αθωότητα και την προσφορά που μπορεί να έχει ένα θέαμα που να μην είναι τόσο στημένο. Θα είναι περισσότερο γιορτινό. θα είναι κάτι που θα μας μιλάει προσωπικά. Γιατί αυτό έχουμε ανάγκη στην εποχή μας. Ενώ ο αγαπημένος σκηνοθέτης συμπλήρωσε «θα περάσουν πρόσωπα και θα ακουστούν τραγούδια που μας θυμίζουν καταστάσεις. Τελευταία έχουμε μια μεγάλη ένταση στη μουσική, μια μεγάλη σπατάλη και καμία  συνεννόηση πάλκου και κοινού. Εδώ έχουμε τον καλύτερο συνδυασμό για να μπορεί να κάνει αυτή τη συνομιλία με το κοινό. Σε ανθρώπινο και καλλιτεχνικό επίπεδο. Θα θέλαμε να κάνουμε ένα θέαμα όσο πιο ζεστό και ανθρώπινο και όσο πιο επικοινωνιακό. Να είναι μια αλληλοπροσφορά. Αρχίζουμε παραμονή πρωτοχρονιάς γιατί θέλουμε να γιορτάσουμε την νέα χρονιά όλοι μαζί. Μετά την παράσταση βέβαια είναι η έκπληξη. Θα υποδεχθούμε το νέο χρόνο, όλοι μαζί στη στοά δίπλα»

 

Η αλλαγή του χρόνου στη στοά Σπυρομήλιου και τα νέα τραγούδια που θα ακουστούν στην παράσταση:

Η Μαρινέλλα χαρούμενη, ευδιάθετη γεμάτη χιούμορ και θετική ενέργεια, μας μίλησε περισσότερο για το τι θα ακολουθήσει μετά το σόου στη στοά, γιατί είναι κάτι που  δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Χαρακτηριστικά είπε: «Μένω σε αυτό που είπε ο Σταμάτης,  θα περάσουν 60 άτομα από τη σκηνή τους 40 τους κάνει ο Ζαχαράτος και μια εγω 41, δηλαδή εγω δεν χρειάζομαι, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Τάκης θα με κάνει πολύ καλύτερα παρά απ ότι κάνω εγω εμένα.  Τι να πω ότι χαίρομαι!! Είναι αυτονόητο. Και χαίρομαι και είμαι ευτυχισμένη.    Έχουμε σπουδαίους συνεργάτες, τι να πω για τον Παπάζογλου, τη Βαχλιώτη, το Σταμάτη , τον Παντελιδάκη… σίγουρα όλοι τους θα μας δώσουν το καλύτερο..{…} αυτό που θέλω να πω είναι ότι με τον Τάκη δοκιμαστήκαμε κάνοντας τις  πρόβες  μας στην Αυστραλία. Είδαμε ότι ταιριάζουμε πολύ, και είπαμε να το συνεχίσουμε εδώ. Παρέα λοιπόν με όλους αυτούς τους εξαιρετικούς συνεργάτες, θα σας δώσουμε ελπίζω το καλύτερο. Θέλω να πω περισσότερο για την 31 του μηνός. Δεν έχω δουλέψει ποτέ τέτοια μέρα. Πάμε όλοι στα σπίτια μας με την οικογένεια μας. Αυτή τη φορά το κάνω γιατί θα προσφέρουμε στον κόσμο ένα ευχάριστο θέαμα.  Αυτό που θα γίνει στο στοά δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Θα το χαρεί πολύ ο κόσμος. Θα φάμε θα τραγουδήσουμε. Θα υπάρχει ορχήστρα. Θα είναι πραγματικά ένα πανηγύρι. Δεν μπορεί να γίνει σε άλλο θέατρο. Η στοά θα κλείσει και θα περάσουν μόνο όσοι έχουν πάρει το εισιτήριο για να δουν την πρεμιέρα μας.

Η  αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε επίσης για τα καινούργια τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην Έναρξη της  παράστασης.  «ο κύριος Χριστοδουλόπουλος μας ετοίμασε μια καταπληκτική  έναρξη.  Μας έγραψε ένα τραγούδι που φέρει τον τίτλο της παράστασης. «Στον καθρέφτη του Παλλάς», έγραψε ένα τραγούδι καινούργιο – ολοκαίνουργιο που θα το ακούσετε για πρώτη φορά αλλά έγραψε και ένα τραγούδι για τον κύριο Ζαχαράτο. Στην παρέα μας θα είναι ο Γιάννης Ξανθούλης που έχει γράψει και τα κείμενα.


Το λόγο μετά την κυρία Μαρινέλλα πήρε ο Τάκης Ζαχαράτος, λέγοντας πόσο χαρούμενος είναι που  ένα του όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: Είναι καρμική η σχέση μου με την Μαρινέλλα. Είναι ένας έρωτας που κρατάει χρόνια. Είναι συγκινητικό να μοιράζομαι τη σκηνή με τη γυναίκα που ήταν η αφορμή να γίνω αυτό που κάνω. Σίγουρα μετά από αυτή τη συνεργασία δεν θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Επίσης  ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν περίμενα να γίνει αυτή η συνεργασία,  με τους σπουδαιότερους συμπρωταγωνιστές.  Με τιμά που με σκηνοθετεί ο  Σταμάτης Φασουλής.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κοινό βλέποντας την  παράσταση  θα συγκινηθεί αλλά και θα εκπλαγεί. θα είναι μια παράσταση ολοκληρωμένη που όλοι μαζί θα ιδρώσουμε για να πάρουν οι θεατές κάτι φεύγοντας.»

Τη μουσική της παράστασης γράφει και ενορχηστρώνει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι θέλει να παραμείνει κλασσικό το ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών, που θα φέρουν τον ήχο στο σήμερα.  Τις χορογραφίες ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη. Τη Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο, πλαισιώνουν 12 νέοι καλλιτέχνες που χορεύουν και τραγουδούν.

 

Παραστάσεις:

Κυριακή 1, 8, 15, 22, 29/1

Δευτέρα 2/1

Τετάρτη 4, 11, 18/1

Πέμπτη 12, 19/1

Παρασκευή 6, 13, 20, 27/1

 

Σάββατο 7, 14, 21, 28/1

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.