Για το Χρέος σ΄υποεπιτροπή της Βουλής την Τρίτη ο Βαγγέλης Βενιζέλος…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται την προσεχή Τρίτη η συνεδρίαση της υποεπιτροπής της Βουλής για το χρέος και την απομείωσή του, καθώς αυτή έχει κληθεί να ενημερώσει τη συγκεκριμένη ημέρα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Η συνεδρίαση αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της μόνιμης πολιτικής διαμάχης ανάμεσα στη σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις επιπτώσεις ή τα οφέλη του PSI στην ελληνική οικονομία, συμφωνία που υπεγράφη το Φεβρουάριο του 2012 κατόπιν εισήγησης του κου Βενιζέλου.

Να σημειωθεί, δε, ότι η υποεπιτροπή που συστήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, έχει ως στόχο την εξεύρεση των βέλτιστων πρακτικών απομείωσης του ελληνικού χρέους με τη συμβουλή ειδικών εμπειρογνωμόνων κι όσων έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου, ώστε να ασκηθούν πιέσεις προς την Ευρώπη για την επιτάχυνση των σχετικών ρυθμίσεων.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση της Υποεπιτροπής:Κυρία/Κύριε Συνάδελφε,

Παρακαλείσθε να προσέλθετε την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00΄ στην Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223), σε συνεδρίαση της Υποεπιτροπής με θέμα «Το χρέος και η απομείωσή του».

Θέμα ημερήσιας διάταξης

Ενημέρωση των μελών της Υποεπιτροπής από τον Βουλευτή της Δημοκρατικής
Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ., κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Διδάκτορα Οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Κώστα Μελά.

Πηγή: http://www.skai.gr της Ναντίν Χαρβαλιά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.