Λύση για να μην κλείσει ο ΔΟΛ…Αντιδρά η αντιπολίτεσυη,

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τελικά τι θα γίνει με τους 750 εργαζόμενους στον ΔΟΛ,μπορει να μας πει κανείς;; Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση».Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, αφού ο Βασίλης Μουλόπουλος έχει διατελέσει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποτελούσε και υψηλότατο στέλεχος της εφημερίδας “Αυγή”.

Πριν παραθέσουμε τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να αναφέρουμε πως πηγές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν προσωπική επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου την αποδοχή της πρότασης του ΔΟΛ να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού.

Με τον τρόπο αυτό η Κυβέρνηση δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να πάρει αποστάσεις από το ζήτημα.Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα, με την οποία εξαπολύει σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.