Που, πότε και με ποιους

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Πολύ κακές λέξεις» είπε σε επώνυμους φίλους της η Σοφία Μουτίδου, την βδομάδα που πέρασε.

Η αγαπημένη ηθοποιός, συνηθίζει κατά καιρούς να καλεί  μερικούς από τους φίλους της, για να παρακολουθήσουν την ξεκαρδιστική stand up comedy παράσταση, που δίνει κάθε Δευτέρα στο γνωστό εστιατόριο Mayor στο Κολωνάκι.

 

Οι “Πολύ κακές λέξεις”, διανύει τον τρίτο χρόνο επιτυχίας του. Είναι σε κείμενα της ίδια της Σοφίας Μουτίδου. Πρόκειται για έναν μονόλογο – stand up comedy, στον οποίο ξετυλίγεται μπροστά μας η ιστορία μιας γυναίκας την ώρα, που περιμένει στον προθάλαμο ενός διάσημου νευρολόγου… τόσο διάσημου, που τους ασθενείς του τους επιλέγει έπειτα από casting… βλέπει μόνο τους πιο «ιδιαίτερους» και πιο διαταραγμένους και η πρωταγωνίστρια μας ελπίζει να είναι αυτή η τελική τυχερή, η οποία θα κερδίσει 6 μήνες δωρεάν θεραπεία από τον διάσημο νευρολόγο – ψυχολόγο Τζέιμς Λόρενς, καθώς και ένα έπαθλο 10.000 ευρώ.


Προκειμένου να το επιτύχει αυτό εξομολογείται τα πάντα όλα, που της έχουν σπάσει τα νεύρα, οι άντρες, το σεξ, η πολιτική, η θρησκεία, ο γάμος, ο έρωτας… όλο αυτό το ξέσπασμα μαγνητοσκοπείται από την κάμερα του βοηθού του νευρολόγου.

Ποιοι βρέθηκαν εκεί.. ο φωτογραφικός φακός θα μας τα αποκαλύψει όλα..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.