ΔΟΛ: Απορρίφθηκε αίτημα των εργαζομένων για καταβολή μέρους των δεδουλευμένων

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αμετάβλητη θα πρέπει να παραμείνει η περιουσιακή κατάσταση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ( ΔΟΛ) έως ότου δρομολογηθεί από τις τράπεζες η διαδικασία της εκκαθάρισής του.

Αυτό αποφάσισε στο πλαίσιο αίτησης για παροχή προσωρινής διαταγής αρμόδιος δικαστικός λειτουργός, ο οποίος απέρριψε το αίτημα των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών φορέων (ΕΣΗΕΑ) του Τύπου που ζητούσαν να επιτραπεί να μείνει ανοικτός συγκεκριμένος λογαριασμός για πληρωμή κάποιων χρημάτων στους εργαζόμενους, προκειμένου να συνεχίσουν τη λειτουργία των εντύπων και λοιπών δραστηριοτήτων του Οργανισμού.

Οι δικηγόροι του συνόλου των εργαζομένων στο ΔΟΛ είχαν ζητήσει από τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων, να εξαιρεθεί ένας συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κατατίθενται οι εισπράξεις από τις κυκλοφορίες και τα κέρδη των εντύπων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι επί 7 μήνες. Έτσι, οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να παραμείνουν στη θέση τους και τα έντυπα «ζωντανά», με συνέπεια να μην μειωθεί και η περιουσία του ΔΟΛ στην προετοιμασία της επόμενης ημέρας που ο Οργανισμός θα τεθεί σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.