Εκρηκτικός μηχανισμός σε πάρκο της Δάφνης…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tα ξημερώματα του Σαββάτου, , στην περιοχή της Δάφνης,στο πάρκο και πίσω απο το Αστυνομικό τμημα βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός,μετα απο ανώνυμο τηλεφώνημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας, προειδοποιώντας για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού κοντά στο Α.Τ. Δάφνης.

Ο άγνωστος προειδοποίησε: «Σε σαράντα λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στο πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης. Προσοχή. Δεν είναι φάρσα».Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και άλλων υπηρεσιών της Αστυνομίας, οι οποίοι  εντόπισαν ένα τσαντάκι που το φορουν περιμετρικά στη μέση, στο ένα πάρκο πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα. Αφού παρήλθε το χρονικό περιθώριο, έγιναν δύο ελεγχόμενες εκρήξεις για να εξουδετερωθεί η βόμβα.

Στο τσαντάκι βρέθηκε μια χειροβομβίδα, ένας μηχανικός χρονοδιακόπτης, ένας πυροκροτητής, μπαταρία αλλά και εκρηκτική ύλη. Όλα όσα βρέθηκαν μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.