«Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο χωριό” από 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους

Facebook
Twitter
LinkedIn


Σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες μπλέκονται τα αγαπημένα σε όλους Στρουμφάκια στη καινούργια ταινία της Sony, «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό», που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 30 Μαρτίου, μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D.

 

Σ’ αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή των Στρουμφ, μόνο σε κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο – γεμάτο μαγικά πλάσματα – Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ.

Σε αυτή τη καινούργια ιστορία, συνοδοιπόροι των ήδη γνωστών μας ηρώων, θα είναι και καινούργιοι χαρακτήρες, που θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε αυτή την ταινία, ενώ γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος θα δανείσουν τις φωνές τους σε γνωστούς και νέους χαρακτήρες στην ελληνική μεταγλώττιση.

Συγκεκριμένα στη νέα ταινία, δίπλα στον Μπαμπαστρούμ και τη Στρουμφίτα (με τις φωνές των  Ντίνου Σούτη και Χρύσας Διαμαντοπούλου αντίστοιχα), ηγετικό ρόλο αναλαμβάνουν ο Σπιρτούλης και ο Σκουντούφλης, που ζωντανεύουν με τις φωνές τους ο frontman των Mad Street, Ίαν Στρατής, και ο παρουσιαστής του RISE, Σπύρος Μαργαρίτης αντίστοιχα. Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος των REC, ο frontman Άρης Λουμάκης και ο Μάικ Βασιλειάδης, παίρνουν και αυτοί μέρος στη μεγάλη Στρουμφο-οικογένεια, δανείζοντας τις φωνές τους σε αγαπημένους χαρακτήρες. Βεβαίως, δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι γυναίκες από την παρέα: η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά δανείζει τη φωνή της στην Στρουμφο-Κρινιώ, ενώ  η τραγουδίστρια των Otherview,  Έλενα Τσαγκρινού, δανείζει τη φωνή της στη Στρουμφ-Ανθή – και οι δύο brand new χαρακτήρες στη νέα ταινία.

Στη μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας, μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Στρουμφ. Στους τίτλους τέλους ακούγεται το τραγούδι «Μη Φοβάσαι» που έγραψαν ειδικά για την ελληνική εκδοχή της ταινίας οι Mad Street (Ίαν Στρατής – φωνή, Ράιαν Ντερβάκος – μπάσο, φωνή, Έντυ Ντερβάκος – κιθάρα, φωνή, Ηλίας Σαμαρτζής – ντραμς, Παναγιώτης Μαλανδρής – Πιάνο, Σπύρος Ζενεμπίσης – κιθάρα, φωνή – με τον Γιάννη Δίσκο στο σαξόφωνο). Ένα τραγούδι φρέσκο, παιχνιδιάρικο , groovy που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!


ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, Η UNICEF ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ» ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Η Demi Lovato, η Mandy Patinkin και ο Joe Manganiello παραδίδουν τα κλειδιά του Στρουμφοχωριού στα κεντρικά των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Η Demi Lovato, ο Jon Manganiello και η Mandy Patinkin συνεργάστηκαν με τα Ηνωμένα Έθνη σε μια προσπάθεια να εξαλείψουν την φτώχεια, να περιορίσουν την ανισότητα και να προστατέψουν τον πλανήτη ενάντια στην κλιματική αλλαγή μέσω των Στόχων για την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Οι τρεις φωνές από τη νέα, επερχόμενη ταινία «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό» συνάντησαν στη Νέα Υόρκη τους υπεύθυνους των Ηνωμένων Εθνών, της Unicef και του Ιδρύματος των Ηνωμένων Εθνών για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας και να εκφράσουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη ως μέρος της καμπάνιας #SmallSmurfsBigGoals.

Η καμπάνια σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει νέους ανθρώπους παγκοσμίως να γνωρίσουν και να υποστηρίξουν τους 17 Στόχους Υποστήριξης και Εξέλιξης, όπως υιοθετήθηκαν από ττους αρχηγούς των κρατών-μελών των Ηνωμένων Εθνών το 2015. Ως μέρος των εορτασμών, η Ομάδα των Smurfs αναγνώρισε τρεις νέους Συνηγόρους: την εικοσάχρονη Karan Jerath, την 17χρονη Sarina Divan (17) και τον 17χρονο Noor Samee για τις ενέργειές τους στην προώθηση των στόχων.

Ο Jerath εφηύρε μια συσκευή ανάσχεσης, που θα μπορούσε να αποτρέψει μεγάλες ποσότητες πετρελαιοκηλίδων και να προστατέψει την υδρόβια ζωή σε μαρίνες, και έγινε από τους νεαρότερους ηγέτες, βάσει των Στόχων Υποστήριξης και Εξέλιξης. Η Divan θεμελίωσε μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών, για την γυναικεία χειραφέτηση, ξεκινώντας από το σχολείο της και ο Samee είναι ένας blogger και συνήγορος της Unicef, διαχειριζόμενος ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης και ευαισθητοποιώντας πάντα βάση των Στόχων Υποστήριξης και Εξέλιξης.

Η καμπάνια με γενικό τίτλο #SmallSmurfsBigGoals κορυφώνεται κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, που αναγνωρίζει ότι το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν δεν μπορεί μόνο του να μετρήσει την ευμάρεια του πληθυσμού μιας χώρας και μια πιο περιεκτική, ισορροπημένη και ισομερής προσέγγιση θα μπορούσε να βοηθήσει στο να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί η ιδέα που συνδέεται άμεσα με τους 17 Στόχους Υποστήριξης και Εξέλιξης. Μεταξύ άλλων, οι στόχοι αυτοί υποστηρίζουν την αξιοπρεπή εργασία για όλους, την πρόσβαση σε θρεπτικές τροφές, την ποιοτική εκπαίδευση και το ικανό σύστημα υγείας, καθώς και την άρση και καταπολέμηση των διακρίσεων, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ζουν με ειρήνη, ευτυχία και ευημερία.

«Αυτή η εμπνευσμένη καμπάνια υπογραμμίζει έντονα το γεγονός πως όλοι και ο καθένας μας ξεχωριστά, ανεξάρτητα της ηλικίας και του μεγέθους του, θα μπορούσε να κάνει τον κόσμο ένα ευτυχέστερο μέρος να ζει. Είμαστε ευγνώμονες στην Sony Pictures Animantion και στην ομάδα των Smurfs για την διάθεση της συνεργασίας», είπε η Cristina Gallach, γενική γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών και υπεύθυνη του τμήματος Επικοινωνίας και Δημόσιας Πληροφόρησης.

Οι διάσημοι που δανείζουν τις φωνές τους στην αμερικανική εκδοχή της ταινίας Demi Lovato, Joe Manganiello, Mandy Patinkin και η σκηνοθέτιδα Kelly Asbury, εκπρόσωποι της Ομάδας των Smurfs παρουσίασαν τους τρεις νεαρούς μαθητές δίνοντάς τους ένα συμβολικό κλειδί για το Στρουμφοχωριό ως αναγνώριση της δουλειάς τους, αφού υπερασπίστηκαν τους στόχους Υποστήριξης και Εξέλιξης ως ένα παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι.

«Σήμερα βλέπουμε πως η προηγούμενη καμπάνια Small Smurfs Big Goals δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και νέους ανθρώπους να αναγνωρίσουν μια πλατφόρμα που μπορεί να αποτελέσει το ισχυρότερο βήμα για να επικοινωνηθούν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο, τον κόσμο μας. Όσο γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, ελπίζουμε περισσότεροι νέοι άνθρωποι να εμπνευστούν και να αποκτήσουν τη δύναμη μέσα από τους Στόχους Υποστήριξης και Εξέλιξης να δημιουργήσουν έναν κόσμο χωρίς φτώχεια και ανισότητα», τόνισε ο Caryl M. Stern,CEO και Πρόεδρος της UNICEF στο αμερικανικό Επενδυτικό κομμάτι.

Από τη μεριά του ο εντεταλμένος διαχειριστής των Ηνωμένων Εθνών παρουσίασε ένα καινούργιο γραμματόσημο που προωθεί αυτή την ενέργεια. Σύσσωμο το καστ με τον Βέλγο εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών, Marc Pecsteen de Buytswerve και τον βοηθό του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών σε ζητήματα management, Stephen Cutts παρουσίασαν το γραμματόσημο #SmallSmurfsBigGoals στον Τύπο.

Οι ηθοποιοί και οι υπεύθυνοι των Ηνωμένων Εθνών απευθύνθηκαν σε περισσότερα από 1,500 μέλη της προσομοίωσης του μοντέλου των Ηνωμένων Εθνών στην Γενική Αίθουσα Διασκέψεων, όπου ενθάρρυναν το κοινό και τους παρευρισκομένους να γίνουν μέλη της ομάδας των Smurfs. Η καμπάνια προσκαλεί το κοινό να επισκεφθεί τον διαδικτυακό ιστότοπο  www.SmallSmurfsBigGoals.com για να ανακαλύψει πως μπορούν όλοι μέσω της συνεργασίας να φτάσουν στον στόχο. Πως; Ανακαλύπτοντας ποιοι στόχοι ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ του καθενός, υψώνοντας τη φωνή για έναν καλύτερο κόσμο και μένοντας ανοιχτοί σε ιδέες και πληροφορίες μέσω των social media.

Επίσης, οι ηθοποιοί παρουσίασαν και ένα καινούργιο video στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Demi Lovato, Joe Manganiello, Michelle Rodriguez και Mandy Patinkin, που ενθαρρύνουν τους θεατές να ενισχύσουν και να πάρουν μέρος στην καμπάνια των Στόχων Βελτίωσης και Εξέλιξης.

«Ελπίζουμε πως η καμπάνια θα βοηθήσει όλους μας να σκεφτούμε τις ενέργειές μας που έχουν αντίκρισμα στον πλανήτη. Ο καθένας μας, ακόμα και ένα μικρό Στρουμφάκι μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά του», είπε η Demi Lovato, που δανείζει την φωνή της στη ταινία.

Παράλληλα με την ενέργεια αυτή με τα Ηνωμένα Έθνη, διάφορες έτερες γιορτές πραγματοποιήθηκαν σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Αργεντινής, της Αυστραλίας, του Βελγίου, της Ρωσίας και της Αγγλίας για να ευαισθητοποιηθεί το κοινό σε σχέση με τους Στόχους των Smurfs, ενισχύοντας την καμπάνια για την Βελτίωση και την Εξέλιξη.

Σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου, το καστ και μέλη των οργανώσεων που βοήθησαν σε αυτή τη καμπάνια, θα «βάψουν» το Empire State Building μπλε για να γιορτάσουν την μέρα.

«Από το 1958, τα Στρουμφάκια ενσωματώνουν τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο βοηθώντας τον διπλανό να αντιληφθεί την αισιοδοξία και την ανεκτικότητα, δείχνοντας σεβασμό στη Μητέρα Φύση. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τα Στρουμφάκια να υποστηρίζουν ενέργειες των Ηνωμένων Εθνών και να συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στην UNICEF και στην μακρόχρονη συνεργασία τους, ευαισθητοποιώντας το κοινό με στόχους που θα βελτιώσουν και θα εξελίξουν τον κόσμο», είπε η Véronique Culliford, κόρη του

Peyo, που δημιούργησε τα Στρουμφάκια.


Σχετικά με τα Ηνωμένα Έθνη

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε το 1945 μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο από 51 χώρες που θέλησαν να εξασφαλίσουν ειρήνη και ασφάλεια, προωθώντας τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των εθνών, που θα επέφεραν ένα καλύτερο τρόπο διαβίωσης και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σήμερα 193 χώρες είναι μέλη ενός παγκόσμιου κορμού.


Σχετικά με το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη (UNDP)

Η UNDP συνεργάζεται με τους ανθρώπους σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα για να βοηθήσει στην οικοδόμηση εθνών που μπορεί να αντέξουν την κρίση, να οδηγήσουν και να διατηρήσουν εκείνο το είδος της ανάπτυξης που βελτιώνει την ποιότητα ζωής για όλους. Σε περισσότερες από 170 χώρες  προσφέρεται παγκόσμια προοπτική με σκοπό την ενδυνάμωση της ποιότητας της ζωής και της δημιουργίας ανθεκτικότητας μεταξύ των εθνών.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.undp.org.


Σχετικά με το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών

Το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών χτίζει δημόσιες και ιδιωτικές συνεργασίες για την αντιμετώπιση των πιο πιεστικών προβλημάτων του κόσμου, και διευρύνει την υποστήριξη για τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της υποστήριξης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Μέσα από καινοτόμες εκστρατείες και πρωτοβουλίες, το Ίδρυμα συνδέει τους ανθρώπους, τις ιδέες, και τους πόρους για να βοηθήσει τα Ηνωμένα Έθνη να λύσει τα παγκόσμια προβλήματα που εμφανίζονται. Το Ίδρυμα δημιουργήθηκε το 1998 ως μια αμερικανική δημόσια οργάνωση κοινωφελούς σκοπού από τον επιχειρηματία και φιλάνθρωπο Ted Turner και τώρα υποστηρίζεται από παγκόσμιες εταιρείες, ιδρύματα, κυβερνήσεις και ιδιώτες. Για περισσότερες πληροφορίες: www.unfoundation.org

Σχετικά με την UNICEF

H UNICEF προωθεί τα δικαιώματα κάθε παιδιού σε παγκόσμιο επίπεδο, ενισχύοντας το δικαίωμά τους να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής. Μαζί με τους διάφορους υποστηρικτές, η UNICEF δίνει το παρόν σε περίπου 190 χώρες για να μεταφράσει αυτή τη δέσμευση σε πράξεις, δίνοντας περισσότερο βάση σε ενέργειες που θα ενθαρρύνουν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο για ένα καλύτερο αύριο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.unicef.org


Σχετικά με την ταινία «Στρουμφάκια: το Χαμένο Χωριό»

Σ’ αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο -γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφο-ιστορία.



30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.