Ο τέταρτος ληστής κρυβόταν μεσα στην ντουλάπα και δεν τον εντόπισαν…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο τέταρτος επικίνδυνος κακοποιός μέλος της συμμορίας που εισέβαλε στο διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο χθες το πρωί κρυβόταν επί 14 ώρες μέσα στο διαμέρισμα και παρά τις έρευνες οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.Δευτερη φορά τρόμος για τις δύο γυναίκες… Ο δράστης  ότι εκεί βρήκε καταφύγιο και κατάφερε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς.Ενω εκείνοι ερευνούσαν  τη γυρω περιοχή
Ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν όλη τη γύρω περιοχή με το δάκτυλο στη σκανδάλη ο 4ος ληστής ήταν μέσα σε μια από τις ντουλάπες του διαμερίσματος.
Έμεινε μάλιστα τόσες πολλές ώρες που χρειάστηκε να κάνει ως και την ανάγκη του μέσα στη ντουλάπα.
Κατάφερε  να διαφύγει τα ξημερώματα και ενώ τα μέτρα ασφάλειας της αστυνομίας είχαν χαλαρώσει.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ληστής για ώρες ήταν μέσα στο σπίτι κρυμμένος στη ντουλάπα μαζί με την ηλικιωμένη γυναίκα και την οικιακή βοηθό της.
Όταν πλέον και ο ίδιος ένιωσε πως δεν απειλείται από την παρουσία αστυνομικών, πιθανότατα αναγκασμένος και από τη δυσοσμία, καθώς είχε κάνει την ανάγκη του μέσα σε κλειστό χώρο, βγήκε με το όπλο στα χέρια.
Έντρομες οι δυο γυναίκες είδαν μπροστά τους τον ληστή που είχαν νομίσει ότι είχε φύγει. Πάγωσαν και δεν πρόβαλαν καμία αντίσταση.
Ο δράστης με προσεκτικές κινήσεις βγήκε από το διαμέρισμα και μέσα στο σκοτάδι κατάφερε να διαφύγει, παρά το γεγονός ότι στην περιοχή υπήρχαν ακόμη αστυνομικοί.

Η αστυνομία για ακόμη μια φορά ενημερώθηκε από τα θύματα. Αμέσως ξεκίνησε νέα επιχείρηση. Άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένους σκύλους άρχισαν να τον αναζητούν. Μάταια όμως, είχε καταφέρει να γίνει “καπνός”.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.