Σύριζα,προς Τραπεζίτες:Το πάρτυ στις πλάτες του Λαού τέλειωσε…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό» Οι δηλώσεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών κατά του Γιάννη Στουρνάρα συνεχίζονται,ενω το βράδυ της Τρίτης, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας μιλάει ανοιχτά για τον πόλεμο που γίνεται. Ειδικότερα, αν και δεν κατονομάζει τον διοικητή της ΤτΕ τον κ.Στουρνάρα,με μια σκληρή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Ρήγας καταφέρεται κατά όλων όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών, και κυρίως της ΤτΕ, ζητώντας τους «να σταματήσουν να προκαλούν».Πάνος Ρήγας
πριν από 11 ώρες

Στο όνομα της ανεξαρτησίας και του δημοσίου συμφέροντος δρούσαν επί χρόνια ανεξέλεγκτα και σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα ξέφρενα πάρτυ των δανείων.

Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της τράπεζας της Ελλάδας να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.

Το πάρτυ τελείωσε.Στο όνομα της ανεξαρτησίας και του δημοσίου συμφέροντος δρούσαν επί χρόνια ανεξέλεγκτα και σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα ξέφρενα πάρτυ των δανείων» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας, και προσθέτει:

«Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της τράπεζας της Ελλάδας να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Το πάρτυ τελείωσε».

Σύμφωνα πάντως με τη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, «οι νέες επιθέσεις της κυβέρνησης κατά του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος ενδέχεται να είναι μάλλον μη εποικοδομητικές για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, οι οποίες έχουν ούτως η άλλως καθυστερήσει. Διότι ο κ. Στουρνάρας, σύμφωνα με πληροφόρηση ατόμων εκ των έσω, τυγχάνει της πλήρους κάλυψης του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.