Xειρουργήθηκε ο Μπάρτρα ,που τραυματισθηκε απο τις βομβιστικές επιθέσεις στην Γερμανία…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τρεις περίεργες εκρήξεις,χτύπησαν το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες της Ντόρτμουντ,για το γήπεδο οπου επρόκειτο να γίνει ο προημιτελικός του Champions League,χθες το απόγευμα.
Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία,που βρήκε και τέταρτο μηχανισμό,πρόκειται  πολυ ισχυρές εκρηκτικές υλες.Απο τις εκρήξεις τραυματίσθηκε ο Καταλανός ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ Μπάρκ Μπαρτρα,ο οποίος και χειρουργήθηκε.Εκτός απο τις βομβιστικές επιθέσεις,οπως αναφέρουν γερμανικές εφημερίδες,υπήρξαν και πυρβολισμοί,Αυτό που έσωσε τους παίκτες ήταν τα τριπλά τζάμια του πούλμαν,αλλά το σόκ είναι μεγάλο.

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, επιστολή «ανάληψης ευθύνης» βρέθηκε κοντά στο σημείο των εκρήξεων. Η αστυνομία ερευνά κατά πόσο η επιστολή -για το περιεχόμενο της οποία δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες- είναι αυθεντική.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο δρόμο Wittbräucker, 10 χιλιόμετρα από το γήπεδο της Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, στο σημείο βρέθηκε και τέταρτος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος για άγνωστο λόγο δεν πυροδοτήθηκε. Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, έσκασαν τα λάστιχα του πούλμαν και έσπασαν πολλά παράθυρα, το πούλμαν είχε τριπλά τζάμια, τα οποία… έσωσαν τα μέλη της ομάδας από τις ισχυρές εκρήξεις, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Σάντρα Λούκε δήλωσε πως διεξάγεται έρευνα για «απόπειρα ανθρωποκτονίας», ενώ και αυτή τόνισε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνουν υποθέσεις όσον αφορά τα κίνητρα της επίθεσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.