Ολες οι ειδήσεις με λίγα λόγια…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Απεργία…αλλά και το πανηγυρι της φύσης.Καλό μας μήνα.

 

…Οι συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά ξεκινούν απο τις 10.30 στο Σύνταγμα απο το ΠΑΜΕ.Στις 11 ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

…Το ΥΠΟΙΚ φέρνει από τη Γερμανία μηχανισμό για την αντιμετώπιση των <<πειραγμένων>>για αποδείξεις που απο την κάρτα μας…δεν πάνε πουθενα.

Σόιμπλε: Το Eurogroup θα μπορούσε να κλείσει την αξιολόγηση στις 22 Μαΐου .

…Στον Πειραιά έφτασε την Κυριακή (30/4) για πρώτη φορά το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess που ανήκει στη Princess Cruises.

To νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο θα κάνει 3 κρουαζιέρες στην περιοχή και μετά θα αναχωρήσει για την Κίνα όπου και θα πραγματοποιεί μόνιμα κρουαζιέρες.

…Aκινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ αύριο, 1η Μαΐου, ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ, και ο ηλεκτρικός από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό και το τραμ.

Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ τα δρομολόγια του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία τη Δευτέρα, με έναρξη την 00.01 και λήξη την 24.00 ώρα, της ίδιας ημέρας.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης.

…Χτυπημένος άγρια 17χρονος απο το Μπαχρέϊν απο πορτιέρη στο Γκάζι,βρήσκεται στο Νοσοκομείο ,ενω το θέμα έχει τεθεί σε διπλωματικό επίπεδο…

….ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τους 200 της Καισαριανής που εκτελέσθηκαν σαν σήμερα απο τα κατοχικά στρατεύματα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.