Ο Κώστας Κατσίκης δίπλα στη Μαντόνα

Facebook
Twitter
LinkedIn


Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση του! Ένας Έλληνας ηθοποιός στο πλάι της Μαντόνας!  Πρόκειται για τον Κώστα Κατσίκη, που είχε την τύχη να συμμετάσχει με ένα μικρό αλλά  χαρακτηριστικό ρόλο στη νέα ταινία της βασίλισσας της ποπ, που φέρει τον τίτλο “W.E”.

Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του αυτή ο Κώστας Κατσίκης μοιράζεται με την «Avecnews» τις εντυπώσεις του από τα πλατό πλάι στην Μαντόνα, όπως την έζησε ως σκηνοθέτη:

«Ήταν μια συνεργασία δημιουργική ,γιατί η Μαντόνα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων έδειχνε έναν μεγάλο ζήλο στη δουλειά της , ήταν συγκεντρωμένη, δούλευε ακούραστα και μάθημα πολλά πράγματα οι ηθοποιοί που πήραμε μέρος υπό την σκηνοθετική της καθοδήγηση.»

Μεταφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες από αυτή τη συνεργασία που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη o Κώστας Κατσίκης σχολιάζει:

«Ήταν επαγγελματίας. Ήθελε από τους ηθοποιούς να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό , προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, Μου έκανε εντύπωση το γεγονός , ότι δούλευε ακούραστα, ενώ το γύρισμα μπορεί να διαρκούσε και 10 ώρες. Έδινε μεγάλη σημασία στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και ήθελε να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης στη μεγάλη οθόνη.»

Για το ρόλο και την ταινία  Κώστας Κατσίκης πρόσθεσε:

«Παίζω τον Ντέιβιντ, έναν απλό εργαζόμενο στη Νέα Υόρκη. Το σενάριο εξελίσσεται παράλληλα στο χθες και το σήμερα, από τον έρωτα του διαδόχου Εδουάρδου Η΄ και της Wallis Simpson μέχρι την ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού Αμερικανών στο σήμερα».

Στη συνέντευξή του στην «Αvecnews» ο ηθοποιός  έκανε λόγο και για την στροφή tου ινδάλματος της ποπ σκηνής …

«Η Madonna είχε δηλώσει ήδη από το 1992 πως ήθελε να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να δημιουργήσει, αν έχει ταλέντο, και σε κάποιον άλλο χώρο εκτός του δικού του. Η Mαντόνα, άλλωστε, το έχει αποδείξει. Έχει εμπειρία από τον κινηματογράφο και την κάμερα από τα πρώτα της βήματα. Την ίδια εμπειρία έχει και στην υποκριτική αλλά και στο γύρισμα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πήρε βραβείο ερμηνείας για την «Εβίτα». Ήταν η Αμερικανίδα ανεξάρτητη σκηνοθέτιδα του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Δεν είχε καθόλου βεντετισμούς.»

Ο Κώστας Κατσίκης που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο έχει βρεθεί στα πλατό και με διάσημες σταρ της Έβδομης τέχνης , όπως είναι η Νικόλ Κίντμαν, η Πενέλοπε Κρουζ και η Κέιτ Χάντσον για τις ανάγκες του φιλμ “Nine”.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.