Δολοφονία απο γιατρό στην Θεσσαλονίκη-Απαγωγή απο τυφλό-πυροβολισμοί στα Σεπόλια…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η διαταραγμένη κοινωνία μας…Μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης δολοφονήθηκε η 36χρονη Γεωργιανή από την Αθήνα που είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από την περασμένη εβδομάδα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε από ένα 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η άτυχη 36χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω Facebook με το γιατρό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη την Πέμπτη στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πλάνα από το κλειστό κύκλωμα καμερών στο νοσοκομείο ο γιατρός φέρεται να μετέφερε το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν.

 

….H Αστυνομία εξιχνίασε υπόθεση ομηρείας 22χρονης το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από έφοδο σε διαμέρισμα στην Δάφνη Αττικής.

Η 22χρονη, είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, και είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει προβλήματα όρασης, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Η φοιτήτρια είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά την Τρίτη χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείς της, οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, δηλώνοντας την εξαφάνιση.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο άκουσε τις φωνές της 22χρονης και μαζί με συναδέλφους του έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα σε δωμάτιο στο οποίο είχαν τοποθετηθεί κάμερες.

Η 22χρονη, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενώ ο 52χρονος συνελήφθη.

…Τζαμαρία καφετέριας στην οδό Σεπολίων στην πλατεία Αττικής πυροβόλησαν στις 9.30 το βράδυ άγνωστοι και στη συνέχεια τραπήκαν σε φυγή. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς θαμώνας ή περαστικός. Στο σημείο υπάρχουν δυνάμεις της αστυνομίας. Στο σημείο εντοπίστηκαν 5 κάλυκες. Η υπόθεση ερευνάται από την ασφάλεια για τον εντοπισμό του δράστη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.