Μενίδι…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eνα πρόβλημα που δεν θέλει καμιά Κυβέρνηση να λύσει ,είναι τα γκέτο της Αττικής,που ανδρώθηκαν με την ανοχή,ημών και υμών…Καμιά Κυβέρνηση,δεν μπορει ,ν΄απαλύνει την δυστυχία στη μάνα που έχασε το παιδί της στο προαύλιο του σχολείου του. Τα επεισόδια αναμενόμενα,αφου ο φόβος είναι η κινητήριος δύναμη.Ποιός νόμος ειναι αυτός,που απαλλάσσει τους διακινητές ;και ποιός νόμος είναι αυτός που με την ‘αδεια’ του περιχαράζει μια ολόκληρη περιοχή;Κι΄οταν κλείσουν τα φώτα της δημοσιοτητας και πάλι απ΄την αρχή…

Οι κάτοικοι κατεβαίνουν σε συνεχείς διαδηλώσεις στους δρόμους του Μενιδίου ζητώντας την επιβολή της τάξης στην περιοχή τους. Αρχίσαν τ΄αντίποινα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν χθες όταν από τη μεγάλη πορεία των κατοίκων στο κέντρο του Μενιδίου αποσπάστηκε ένα μπλοκ 200 ατόμων, ενώθηκαν με ομάδα που είχε βγει από το γήπεδο του Αχαρναϊκού και επιχείρησαν να εισβάλουν στον οικισμό. και κατευθύνθηκε προς τον καταυλισμό της Αυλίζας. Ωστόσο, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φραγμό που είχαν στήσει αστυνομικοί θέλοντας να τους κόψουν το δρόμο, υπό το φόβο χειρότερων επεισοδίων. Οι κάτοικοι αντέδρασαν πετώντας πέτρες στους αστυνομικούς και οι τελευταίοι απάντησαν με ρίψη χημικών και δακρυγόνων. 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.