Νιού Τζέρσεϊ: Δίπλα στον πατέρα της αναπαύεται η Γουίτνι Χιούστον

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δίπλα στον πατέρα της, Τζον Χιούστον, αναπαύεται η τραγουδίστρια Γουίτνι Χιούστον, σε κοιμητήριο στο Ουέστφιλντ του Νιού Τζέρσι.

Η ταφή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, έπειτα από τελετή που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία που τραγουδούσε από μικρή, όπου την αποχαιρέτησαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες.

Θαυμαστές της Γ.Χιούστον παρακολουθούσαν την αυτοκινητοπομπή να εισέρχεται στο κοιμητήριο, όπου τους απαγορεύτηκε η είσοδος.

Κάποιοι έτρεξαν δίπλα στη νεκροφόρα, φωνάζοντας: «Σε αγαπάμε Γουίτνι». Άλλοι είχαν συγκεντρωθεί σε σημεία της πορείας της νεκροφόρας και χειροκροτούσαν, καθώς περνούσε η αυτοκινητοπομπή.

Το Σάββατο η οικογένεια της Γ.Χιούστον προσκάλεσε περίπου 1.500 ανθρώπους στην εκκλησία New Hope στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στην τραγουδίστρια.

Μεταξύ τους ο Στίβι Γουόντερ και η Αλίσια Κις που τραγούδησαν στη μνήμη της Χιούστον. Η Αρίθα Φράνκλιν προσκλήθηκε και αυτή, αλλά δήλωσε ότι ήταν πολύ άρρωστη για να παραβρεθεί.

Παρόντες ήταν ακόμη ο αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον, η Ντιόν Γόργουικ, που είναι εξαδέλφη της Χιούστον και ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, με τον οποίο πρωταγωνίστησαν στον «Σωματοφύλακα», μία σημαντική στιγμή για την καριέρα και των δύο.

Καλεσμένοι ήταν ακόμη ο Έλτον Τζον, η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z καθώς και η Όπρα Γουίνφρι.

Η Γ.Χιούστον βρέθηκε νεκρή πριν από μερικές ημέρες στην μπανιέρα της σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Οι Αρχές περιμένουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στον θάνατό της.

      

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.