Κερδίστε Διπλές προσκλήσεις για την Συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στο Βεάκειο τη Δευτέρα 26/6

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το aVecnews.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του (5) Διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΔΑΡΡΑ στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, που τραγουδά για την «Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών» και το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


 

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου, «Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών», η Φωτεινή Δάρρα ενώνει την μελωδική φωνή της στον αγώνα μας ενάντια στα ναρκωτικά και σε κάθε μορφή εξάρτησης σε μια μοναδική συναυλία!

Για να μπεις στην κλήρωση κάνε ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ στη σελίδα μας στο facebook, γράψε τα στοιχεία σου κάτω από τη σχετική δημοσίευση και κάντε κοινοποίηση.

Ένα Πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά, με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια πάντα με την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Δάρρα!

Για έναν μοναδικό σκοπό!

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συμμετέχει ενεργά τα τελευταία αρκετά χρόνιαως εθελόντρια σε φιλανθρωπικές δράσεις και έχει δώσει πολλές συναυλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στόχος της είναι να συμμετάσχει στην ενημέρωση καθώς και να ενισχύσει την έννοια της προσφοράς μέσα από τη δύναμη της τέχνης.


Μαζί της οι κορυφαίοι μουσικοί:

Γιώγος Παπαχριστούδης (πιάνο και ενορχήστρωση),

Ανδρέας Μουζάκης (ντραμς),

Τεό Λαζάρου(μπάσο) ,

Γιώργος Καραγιάννης(μπουζούκι, μαντολίνο), Σωτήρης Καστάνης (ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα).

Συμπράττει σε ένα μέρος του προγράμματος με το μουσικό συγκρότημα «Χορδές» του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, που από το 1993 προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης -σε ανθρώπους εξαρτημένους – και τις οικογένειές τους στην περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττικήκαι το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ


Σχεδιασμός ήχου :Δημήτρης Μπουρμπούλης

Ήχος stage: Γιάννης Κωλεβέντης

Σχεδιασμός Φωτισμών : Γιάννης Μανιατάκος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.