Άρωμα ομορφιάς στα ελληνικά καλλιστεία 2017

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Ελλάδα απέκτησε και πάλι –  μετά από δυο χρόνια απουσίας –  την νέα Star Hellas 2017! Είναι η Μαρία Ψηλού που θα εκπροσωπήσει  την Ελλάδα στα διεθνή καλλιστεία, μαζί με τις άλλες κοπέλες που πήραν τους υπολοίπους τίτλους ομορφιάς.

Οι υποψήφιες θα διεκδικήσουν  τους τίτλους  Mis Ευρώπη,  Mis Τουρισμού, Mis Γιανγκ  και φυσικά τους παγκόσμιους τίτλους ομορφιάς που η Ελλάδα έχει.

 

Η ελληνική ομορφιά  και πάλι  ανοίγει τα πανιά της για νέες κατακτήσεις και διακρίσεις,  με καθοδηγητή  και φύλακα Άγγελο τον Βασιλη Πρεβελάκη που έχει τα αποκλείστηκα δικαιώματα για τα εθνικά καλλιστεία και τον μεγάλο σχεδιαστή μόδας Θοδωρή Τρανούλη που τα καταπληκτικά του φορέματα διακρίθηκαν στα πανέμορφα κορμιά των  Mis Κόσμος, Mis Ευρώπης και άλλων διεθνή τίτλων που έκαναν παγκόσμια γνωστό  ότι η Ελληνική ομορφιά είναι ασυναγώνιστη.

Ο μακροβιότερος διαγωνισμός, Ελληνικά Καλλιστεία στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία. Αξίζει να αναφέρουμε τον αγώνα που έδωσαν να είναι όλα στην εντέλεια τα δυο παιδιά του Τρανούλη, η πανέμορφη Αθηνά με τα καταπληχτικά μάτια και ο δραστήριος γιος Τάσος που έτρεχαν και κάθισαν μόνο όταν τελείωσε η βράδια!

Κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε η βράδια για να προλάβουν οι διοργανωτές τις ημερομηνίες συμμετοχής στα διεθνή καλλιστεία, αφού για δυο χρόνια δεν είχαν πραγματοποιηθεί διαγωνισμοί.   Κάποιοι  προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν καλλιστεία μαϊμού με σκοπό να φάνουν αυτοί ως συνεχιστές του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη, άλλα ποντάρισαν σε λάθος ακρωτήριο να δέσουν το καράβι, γιατί ο κληρονόμος που είχε τα δικαιώματα πήρε ανάποδες τις μηχανές και με την συνεργασία του Τρανούλη έσωσε την ελληνική ομορφιά!

Με τηλεφωνήματα λίγο πριν την διοργάνωση, ενημερώθηκαν τα μέλη της επιτροπής να είναι σε συγκεκριμένο σημείο και ώρα και η πομπή ξεκίνησε με πλήρη μυστικότητα για το πανέμορφο κτήμα Atlantis στον Ωρωπό δίπλα στην θάλασσα που τα συνεργία δούλευαν από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκεί βρέθηκαν και οι πανέμορφες υποψήφιες κι η κριτική επιτροπή που την αποτελούσε ο Δημήτρης Μουζακιτη πρόεδρος της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, γνωστός Δημοσιογράφος και εκδότης ως πρόεδρος της επιτροπής, ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης, η ακούραστη Αθηνά Τρανούλη,ο τιτλούχος Γιώργος Καρατζάς κι η τιτλούχα Αιμιλία Μαλανδράκη.

Ο ρόλος της επιτροπής ήταν δύσκολος γιατί όλες οι κοπέλες ήταν πραγματικά καλλονές!

Η προετοιμασία τους ξεκίνησε απο το Ηondos Center της Ερμού, συνεχίστηκε στο ατελιέ του κυρίου Τρανούλη κι οι πρόβες ολοκληρώθηκαν στο Atlantis. Τα φλας των  Φωτορεπόρτερς  άστραψαν και οι κάμερες αποθανάτιζαν τις υπεροχές στιγμές των επίσημων καλλιστείων.  Τα  κορίτσια είχαν τρακ, οι κριτές έκαναν δύσκολες και σκληρές ερωτήσεις, το επίπεδο των κοριτσιών πολύ ανεβασμένο αφού όλες ήταν με πανεπιστημιακές γνώσεις και από ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα!

Οι κύριοι Πρεβελάκης και Τρανούλης ικανοποιημένοι από τη βραδιά, ευχαρίστησαν όλα τα κορίτσια και τα μέλη της επιτροπής και αμέσως βάζουν μπρος τις ετοιμασίες για τους διαγωνισμούς του εξωτερικού…  Οι κοπέλες που κατέχτησαν επάξια τους τίτλους είναι οι έξεις:  Star Hellas 2017 Μαρία Ψηλού,  Miss Hellas 2017 Θεοδώρα Σούκια,Μις Τουρισμός 2017 Δήμητρα Ευαγγελινού, Miss Young 2017 Εμμανουέλα Μπαιρακτάρη, Aν. Star Hellas 2017 Χρύσα Ανδρουτσοπούλου, Αν.Miss Hellas 2017 Αρετή Γιάννια και Αν.Miss Young 2017 Αλεξία Μπότσα.

Δ.Μ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.