«Γυναικεία Υπόθεση» μετά από τίτλος παραστάσεων έγινε τραγούδι – Ακούστε το

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια σημαντική μουσική σύμπραξη λαμβάνει χώρα το φετινό καλοκαίρι, αφού τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν τις μεγάλες φωνές και τα τραγούδια τους σε μια καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση».

Για την κορυφαία αυτή συνάντηση ο Στέλιος Φωτιάδης, συνέθεσε ένα τραγούδι, το οποίο αποτελεί και το τραγούδι της έναρξης, με τίτλο – τι άλλο – “Γυναικεία Υπόθεση”!

Ένα τραγούδι – γιορτή, ένας ύμνος στην γυναικεία φιλία και μια εξαιρετική τριφωνία που σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική αυτή σύμπραξη, που δικαίως θεωρείται η πιο επιτυχημένη – εμπορικά και καλλιτεχνικά – του φετινού Καλοκαιριού!


 

 

Ακούστε το:


 


Στίχοι/lyrics:


Απόψε θα ανάψουν χίλια φώτα,

ας κυνηγήσουμε το άπιαστο μαζί

Mια σκάλα και θ’ ανέβουμε στα αστέρια

με μια αγκαλιά που θα κρατήσει μια ζωή


Τις φωνές μας και τα όνειρα κερνάμε

Σας τραγουδάμε, Δεν σταματάμε

Και δηλώνουμε σταράτα και με πρόθεση

Η αγάπη γυναικεία είναι υπόθεση


Απόψε ο ουρανός χρυσό καράβι

και ‘μεις εκεί, του χρόνου ναυαγοί,

να κλαίμε, να γελάμε και να λέμε

για μια αγκαλιά που θα κρατήσει μια ζωή


Το Καλοκαιρινό τους ταξίδι που ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου από το Κατράκειο Θέατρο του Πειραιά και με ενδιάμεσους σταθμούς, με sold-out παραστάσεις, στα μεγαλύτερα θέατρα της χώρας, θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά στις 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.