Χριστουγεννιάτικο Bazzar από τη Νεα Γενιά Ζηρίδη παρέα με τους ΟΝΙRAMA

alt
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργανώνουν στις 8 Δεκεμβρίου 2013, από τις 11:00 έως τις 17:00, φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο έχει θέσει ως σκοπό την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών.

 

Ο θεσμός αυτός στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Με αυτό τον τρόπο, όπως και με ανάλογες δράσεις, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Νέας Γενιάς Ζηρίδη εκδηλώνει την αγάπη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο και προβάλλει πανανθρώπινες αξίες προς τους μαθητές, με τις οποίες θα πρέπει να διαπνέονται ως πολίτες του κόσμου.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη φοιτούν στο Σχολείο μαθητές, οι οποίοι στερούνταν ευκαιριών ανάδειξης και αξιοποίησης του δυναμικού τους.  Τους δόθηκε η δυνατότητα, μέσω του θεσμού αυτού, να φοιτήσουν σ’ ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες και προοπτικές.

Συγκεκριμένα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχοντας παράδοση 80 χρόνων στην εκπαίδευση, συνεισφέρει στο θεσμό των υποτροφιών,  καλύπτοντας  το 50% των εξόδων φοίτησης εκείνων των παιδιών που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο μας. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar.

Η βαθμίδα υποδοχής των μαθητών αυτών είναι το Γυμνάσιο ή το Λύκειο και η επιλογή τους γίνεται κατόπιν συστάσεων από φορείς, όπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι όμοροι δήμοι ή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η ημέρα θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας μας και μουσικοκινητικά δρώμενα από όλες τις βαθμίδες του σχολείου μας.

Θα έχουμε φαγητό, ποτά, λουλούδια, παιχνίδια για τα παιδιά και πολλά άλλα.

 

SPECIAL GUEST: Οι ONIRAMA live, το πιο δυναμικό συγκρότημα!

Σας περιμένουμε με τους φίλους σας και τα παιδιά σας, να περάσουμε μία χαρούμενη Κυριακή με άρωμα Χριστουγέννων!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.