Παππάς: Η θεωρία των δύο άκρων ήταν καταφύγιο της Δεξιάς

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στη διαμάχη κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει σε συνέδριο της Εσθονικής προεδρίας για τα εγκλήματα του κομμουνισμού επανήλθε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

 

«Αν θέλει η ΝΔ να μάθει περισσότερα για τον γκεμπελισμό, πρέπει να απευθυνθεί σε οικείους, να κοιτάξει πολύ κοντά της», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, στο Ραδιόφωνο 24/7 απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής που κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για δεύτερο ξέπλυμα του ναζισμου.

«Η θεωρία των δύο άκρων, ήταν καταφύγιο της Δεξιάς, από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική», είπε χαρακτηριστικά.

«Η έξοδος από το μνημόνιο θα γίνει σταδιακά, μπορεί να σημαίνει την επιστροφή των πολιτών στις παροχές στον τομέα της υγείας, που κερδήθηκε με δομικές αλλαγές. Αυτό που έχει σημασία είναι η κάλυψη των αναγκών της χώρας, με ομαλή χρηματοδότηση», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Σχετικά με την επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα, ο κ. Παππάς, ανέφερε ότι θα έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα και δυνατό συμβολισμό καθώς, όπως είπε ο Μακρόν ήρθε στην εξουσία μετά την κατάρρευση των υπαρχόντων κομματικών σχηματισμών στη Γαλλία, όπως έγινε και με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ανέφερε ότι «έχει κυλήσει νερό στο αυλάκι, με δικές μας πιέσεις». «Δεν κατέρρευσε ο νόμος Παππά. Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, τον έχουν ψηφίσει και ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ» ανέφερε, και πρόσθεσε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

Τέλος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, έκανε λόγο για το σχέδιο τοποθέτησης barcode στις εφημερίδες προκειμένου να υπάρχει η σωστή εικόνα για την κυκλοφορία των εφημερίδων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.