Oι Anonymous ”μπήκαν” στην Τράπεζα της Ελλάδος…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Διέρρευσαν  εκατοντάδες αρχεία της Τράπεζας της Ελλάδος στο διαδίκτυο απο τους Αnonymous . Θα συνεχίσουν  κατά ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς μετά την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος και μετά την εισβολή τους εναντίον των Πλειστηριασμών. Oι Ανώνυμοι φορουν την χαρακτηριστική μάσκα του Guy Fawkes οπως ο χαρακτήρας V apo to For Vendetta.

Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το περασμένο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, όταν και «έριξαν» αρχικά την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη συνέχεια τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Χθες Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου δίνουν ενεργό σύνδεσμο (http://www.mediafire.com/file/dxdvzgy5y5dt66a/gov.gr+leaks.rar) για τα έγγραφα που διέρρευσαν και που όπως ισχυρίζονται είναι από την κυβερνοεπίθεση κατά της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως ενημέρωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook λόγω των μεγάλων μεγεθών των αρχείων που θέλουν να δημοσιοποιοήσουν οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα:

H ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος μετά την επίθεση των Anonymous

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (26/9) η Τράπεζα της Ελλάδος, σχετικά με την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τους Anonymous Greece.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαψεύδει τους ισχυρισμούς των Anonymous περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων.

«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος».
Τα χειρότερα έρχονται! Μια λάθος κίνηση και…

Παρέμβαση στα ελληνικά δρώμενα πραγματοποίησαν οι Anonymous Greece. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/9) έγραψανμήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση στην σελίδα τους στο Facebook.

«Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!», αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.