«Βούβα» στο Σύγχρονο Θέατρο – Πρεμιέρα με προσφορά στα εισιτήρια

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ένα σύγχρονο ελληνικό έργο με θέμα την ερωτική συνάντηση ενός άντρα και μιας γυναίκας στην ελληνική επαρχία του παρόντος χρόνου, που εκτός από την μεταξύ τους αναμέτρηση, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους προσωπικούς τους εφιάλτες.

Ο Νίκος Αρβανίτης και η Νάντια Κοντογιώργη, ανεβαίνουν από 23 Οκτωβρίου, την σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου, με την παράσταση «Βούβα» της Ελένης Γκασούκα. Η Παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι σε ισχύ η προσφορά, των 10 ευρώ το εισιτήρια, η οποία θα λάβει τέλος στις 23 Οκτωβρίου.

Οι εφιάλτες( βραχνάδες, μόρες) που είναι άλλοτε υπαρκτά πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον των δυο ηρώων και άλλοτε αλληγορικός μορφές που αφορούν στην αγωνία των σύγχρονων ανθρώπων με την μορφή των εξαντλητικών οικονομικών απαιτήσεων η ακόμα και πιέσεων που ασκούν οι προσδοκίες των θεσμών που δοκιμάζονται, θα στήσουν τον χορό και θα αναλάβουν μια σουρεαλιστική αφήγηση.

Το έργο συνδυάζει την ποίηση και το γκροτέσκο, γίνεται διασκεδαστικό και συγκινητικό την ίδια στιγμή, εκφράζοντας έτσι την αγωνία των ηρώων απέναντι στη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα.

Οι ήρωες σε αποσύνθεση, ετερόκλητοι και αντιφατικοί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τον εαυτό τους παίρνοντας λάθος αποφάσεις.

Η Βούβα είναι ένα παιχνίδι με την αλήθεια.

Παίζουν: Νάντια Κοντογεώργη, Νίκος Αρβανίτης, Μαρία Αντουλινάκη, Κωνσταντίνος Καϊκής, Κρις Ραντάνοφ, Χρήστος Γεωργαλής, Καίτη Ιωαννίδου, Αναστασία Μανιάτη


Στο κλαρίνο ο Γιώργος Κωτσίνης

www.viva.gr/tickets/theater/sugxrono-theatro/vouva/

Info: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Διεύθυνση: Ευμολπιδών 45, Αθήνα 118 54

Τηλέφωνο: 21 0346 4380


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣEΩN

Δευτέρα & Τρίτη 21.15


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικό 16 ευρώ & Μειωμένο 12 ευρώ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.