Στο δικαστικό τμημα του ΣΔΟΕ εργαζόταν η γυναίκα που δολοφονήθηκε μέσα στο Νεκροταφείο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο πατέρας της δολοφονημένης νεαρής γυναίκας που βρέθηκε με πολλαπλές   μαχαιριές  χθες  το απόγευμα  στο Β΄νεκροταφείο θεωρεί οτι η 30χρονη βρήκε αυτο τον φριχτό θάνατο γιατι εργαζόταν στο ΣΔΟΕ και ζητάει οι έρευνες της Αστυνομίας να δουν και αυτή την εκδοχή.

Η άτυχη γυναίκα, ελεγκτής στη ΔΟΥ του   Πειραιά, δέχτηκε χτυπήματα, την ώρα που φρόντιζε τον τάφο φιλικού της προσώπου – Σύρθηκε 15 μέτρα, ζητώντας βοήθεια, αλλά ο δολοφόνος την ακολούθησε και την σκότωσε . Ερευνάται εάν ο δράστης ήταν κάποιος τοξικομανής ή ψυχοπαθής, ή εάν πρόκειται για υπόθεση ληστείας μετά φόνου. 

Τα μοιραία τραύματα για την άτυχη γυναίκα ήταν στον θώρακα ενώ έχει δεχτεί μαχαιριές και στο πρόσωπο.
Στο σημείο έσπευσε η Ασφάλεια και το Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ερευνήσουν τα αίτια της δολοφονίας. Για λίγη ώρα διακόπηκε και η συγκοινωνία στον ΗΣΑΠ στα Πατήσια λόγω των ερευνών της αστυνομίας.

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά του, ώστε να βγουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το φρικιαστικό έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο.

Νεώτερες πληροφορίες, ωστόσο, περιπλέκουν την υπόθεση, καθώς, όπως προκύπτει, η άτυχη 32χρονη εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής. Καθώς φαίνεται, η γυναίκα είχε πάει στο νεκροταφείο, προκειμένου να ανάψει το καντήλι στο μνήμα φιλικού της προσώπου, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Οκτωβρίου .

Εκεί δέχτηκε και τη μοιραία επίθεση. Η Αστυνομία εξετάζει, πλέον, κάθε εκδοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.