Και σήμερα ουρές για την e-κάρτα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ουρές σχηματίζονται και σήμερα Τετάρτη, από νωρίς το πρωί, σε πολλά εκδοτήρια για την ηλεκτρονική κάρτα απεριόριστων διαδρομών, και το ηλεκτρονικό εισιτήριο, παρά την παράταση που δόθηκε έως τις 15 Νοεμβρίου, όποτε θα παραμείνουν σε ισχύ οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών του Οκτωβρίου για την μετακίνηση του επιβατικού κοινού με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα.

 

«Οι παρατάσεις, αν και είναι αναγκαίες, αύτη την στιγμή δεν λύνουν το πρόβλημα, γιατί οι ουρές εξακολουθούν να υπάρχουν» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Λευτέρης Ρενιέρης, πρόεδρος εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών.

Ο κ. Ρενιέρης τόνισε ότι πρέπει να γίνει μια καλύτερη καμπάνια για να ενημερωθεί το επιβατικό κοινό σωστά, σημειώνοντας ότι δεν έχει βγει ούτε καν ενημερωτικό φυλλάδιο για τους επιβάτες.

Το υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε επίσης από τις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων αξίας 1,40 ευρώ, αλλά και των μειωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων αξίας 60 λεπτών.

«Δεν ληγει η προθεσμία για εισιτήριο και κάρτα στις 15 Νοεμβρίου λήγει η ισχύς της μηνιαίας κάρτας του Οκτώβριου. Οποτεδήποτε μπορεί να βγάλει κανείς ηλεκτρονικό εισιτήριο ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης, αποδίδοντας τα προβλήματα και σε παρανόηση του κόσμου.

«Όλα τα προβλήματα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα λυθούν εντός του Νοεμβρίου» διαβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

 

https://www.athenacard.gr/jsp/smartafc/general/customers/ekdotiria-multiple.jsp

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.